Akinek még mindig nem égett bele az agyába a rezsicsökkentés, azt januártól várják egy meghitt fórumon, ahol hús-vér fideszes politikusok személyesen búgják bele a fülébe ezt a csodálatos szót.

Január 20. és február 15. között 119 helyen 30 kormánypárti politikus tart fórumot a rezsicsökkentésről – jelentette be Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. A fórumokon miniszterek, államtitkárok, európai parlamenti képviselők, polgármesterek és a párt elnökségének tagjai vesznek részt.

Kocsis Máté elmondta: azok az emberek, akik tavasszal támogatták a rezsicsökkentést, január elején levelet kapnak, amelyben meghívják őket az újabb fórumokra. Egyúttal arra kérik őket, hogy munkájukkal segítsék a Fideszt a kampány során, vagyis aktivistákat is toboroznak. 2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje az: sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést – mondta.

A rezsimunkacsoport már dolgozik azon, hogy mely szolgáltatásokat és milyen mértékben érintsen a következő rezsicsökkentés, amelyről várhatóan a januári frakcióülésen döntenek – tette hozzá.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje az: sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést"

Azaz sikerül-e megvenni pár ezer forintért a magyarok szavazatait, feledtetve az eddigi gaztetteiket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@szaboria1: Sőt,mi több egy két- halottat is meg hivtak.Ugy csináltak,mint Gogol IRODISTÁI.iRÁNY A HULLAHÁZ parteigenossék.
Szvetlana
@F_Viktor: 16.02 A szlovákok ügyesebbek voltak, pedig nekik nincs is Szíjártó Péterkéjük.
Pedig ő aztán bejárta a nagyvilágot, menedzselte kishazánkat, de hogy annak ugyan mi lesz a sikere, azt nem tudom. Szóval, akkor a gáztárgyalást is elbaxták, ez szép...
Halszem
Én már a 100% fidesz csökkentést várom!
szablyafűrész
A fidesznyik állandóan teszteli, hogy még hány idióta él a zországban, akiktől bősz ikszelést várhat tavasszal...
aha
lendvai ildikó után szabadon...lassan mondani , hogy mindenki megértse...ennyi és semmi több. és igen is sokan lesznek..és sokan fognak vállat veregetni, igy tovább. ennyi. vagy ugy tetszik gondolni kedves baloldal? hogy csak ti fikázhattok...antiszemitázhattok ...és próbálhatjátok a fehérre rányomni,hogy az fekete?...na nem ..ez nem fog menni. egyébként az állitólagos antiszemita kormány ...lazán felujjitja a : Rumbach Sebestyén utcai zsinagógát...választásra elfog készülni...(mennyire borzasztó ez a zsidozást tűrő kormány...ugy hogy elég már a ferditésekből..nem vevő erre már csak balfékesek bandája ...az meg egyre kevesebb)
F_Viktor
@aha: Csak, hogy tudd:
1) A gázár nagyban függ a gáz világpiaci és orosz árártól! Az adatok nem titkosak, nézd meg, hogyan alakult 2003-2010 között, majd a német, s lengyel palamezők feltárásának hatására hogyan csökkent idén 30 százalékkal, és utána verheted a tamtamot!
2) Hasonló a helyzet üzemanyagok terén, s jöhet a fityeszes magyarázatod, hogy a világpiaci ár csökkenése hatására, miért kell immár hetente kétszer rángatni a belföldi árakat mióta Orbán megszerezte az IMF hitel fennmaradó 1/3-ából a MOL plakettet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.