Kövér László lényegében kilövési engedélyt ad mindazokra, akik megítélése szerint elszabotálhatják az állami akaratot. Észre kell téríteni mindazokat, akik elsőre nem tűnnek épeszűnek.

A Nemzeti Együttműködés házelnöke nem az az ember, aki karácsony előtt akár csak kicsit is lazítana. Nem, Kövér László tartja magát ahhoz a régi maximához, hogy a bizalom jó, a kontroll még jobb, azzal az apró módosítással, hogy a bizalom nem jó. Neki nem elég, hogy törvényben kötelezik a társasházak közös képviselőit az állami rezsipropaganda házon belüli terjesztésére, de arra is figyel, nehogy a szabotázs homokszeme kerüljön a gépezetbe.

(...)

...mivel "minden épeszű ember tudja, a rezsicsökkentéssel személyesen is jól jár", ezért állami eszközökkel észre kell téríteni mindazokat, akik elsőre nem tűnnek épeszűnek, és sehogy sem hajlandók hálásak lenni párezer forint államilag kikényszerített humbugért.

A teljes véleménycikk a Hvg.hu-n >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az a gaz, kapitalista ellenség miden sarokban ott lapulhat, és bármikor szabotálhatja az épülő-szépülő közgéptársaságot, tudja ezt jól minden elvtárs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@hetöndöe: Alapfilm...:o)) Lehet, hogy innen vettek nehany otletet? (Mondjuk nem Pelikan elvtars figurajahoz...:o)))
nezelodo
Remélem benne lesznek a Kincses Kalendáriumban, mint ötvenhétben a sötétben bujkáló ellenforradalmár...
joopapa
A nagy rizsa csökkentést megköszönhetjük az orosz testvérnek, ők csökkentették a gáz eladási árát. Akkor most rányomtatják Putyin arcképét rizsa számlára?
kkalman
A rezsiszabotőröket a TEK gyűjti majd be egy fekete, lesötétített autóval.
szablyafűrész
@kkalman: A TEK-et meg a temetkezési vállalkozók...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.