Akinek még mindig nem égett bele az agyába a rezsicsökkentés, azt januártól várják egy meghitt fórumon, ahol hús-vér fideszes politikusok személyesen búgják bele a fülébe ezt a csodálatos szót.

Január 20. és február 15. között 119 helyen 30 kormánypárti politikus tart fórumot a rezsicsökkentésről – jelentette be Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. A fórumokon miniszterek, államtitkárok, európai parlamenti képviselők, polgármesterek és a párt elnökségének tagjai vesznek részt.

Kocsis Máté elmondta: azok az emberek, akik tavasszal támogatták a rezsicsökkentést, január elején levelet kapnak, amelyben meghívják őket az újabb fórumokra. Egyúttal arra kérik őket, hogy munkájukkal segítsék a Fideszt a kampány során, vagyis aktivistákat is toboroznak. 2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje az: sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést – mondta.

A rezsimunkacsoport már dolgozik azon, hogy mely szolgáltatásokat és milyen mértékben érintsen a következő rezsicsökkentés, amelyről várhatóan a januári frakcióülésen döntenek – tette hozzá.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje az: sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést"

Azaz sikerül-e megvenni pár ezer forintért a magyarok szavazatait, feledtetve az eddigi gaztetteiket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
"2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje az: sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést"

Azaz sikerül-e megvenni pár ezer forintért a magyarok szavazatait, feledtetve az eddigi gaztetteiket!
Dr. Felipe
Akkor azért annyira mégsem vezet a fideSS ha újra már január 20. án országos sáskajárásra indulnak, hátha betudnak csapni még pár szavazót ezzel a rezsi maszlaggal. Láthatóan ez az egyetlen fegyverük de az emberek többsége tudja hogy ez csak smafu ahhoz képest amit elraboltak tőlük négy év alatt.
miazavalami
Én inkább arról szeretnék hallani , mit csináltam a nyugdíj megtakarításommal, miért vették el a bérkompenzációt, miért csökkent a bérem, miért kell többet fizetnem a boltban, miért vették el édesanyámtól a gyógyszertámogatást...???
abacs62
Ha valamelyik "fidesses szarházy" becsönget hozzám, ezzel a maszlaggal, akkor sz@rt utoljára,,
miazavalami
@abacs62: Nyugi! hozzád nem mennek, csak azokhoz akik aláírták a rezsicsökkentési miskulanciát.:-)
Tootsy
@miazavalami: Szia Dragam, dehat akkor ez egy orbitalis baromsag? Hat azokat mar nem kell meggyozni, akik egyszer alairtak - bar igazad van, azoknak van elerhetoseguk, lakcimuk...:o)))

Jellemzo, hogy egy egyszeru dolgot - mint a rezsicsokkentes - ezek a "fidiotak" HARCNAK fognak fel... Hat persze, hadakoznak is rendesen a szolgaltatokkal, akik az Istennek sem akarjak megerteni, hogy ne akarjanak profitot, amibol karbantartast, fejlesztest fedeztek eddig, napii aron. Nekik aztan valoban nem fog maguktol eszukbe jutni, hogy adakozzanak, es ne akarjanak mar profitot, hiszen az milyen csunya dolog... Penzt nem a szolgaltatasokkal kell keresni, hanem mint az a buzi fideszes kepviselo tette, negyedoras "tanacsadasert" 675 milliot szamlazott,... (Mennyi mindent lehetne abbol karbantartani, fejleszteni pl. az elektromosoknal?)
nezelodo
Bizony jól a szájába kell rágni a még kételkedőknek, ne az árakat nézze a boltban az illetéket az okmányirodában, ne bíbelődjön az üzemanyag árakkal sem, csak bámulja a sikereket. Arra se gondoljon, hogy annyit ér amennyije van, hiszen most rohadtul értékes ember lesz, ha elhiszi ezt a szamárságot, meg azt, hogy nem fizette, fizeti meg ennek a tömjénfüstnek az árát, többszörösen, és mégis rájuk szavaz.
miazavalami
@Tootsy: Sokan sajna bedőlnek nekik. mert elfelejtik , hogy az mszp alatt is volt rezsitámogatás , de akkor a szegényebb réteg többet kapott. Most pedig a gazdagabbak kapnak többet. Úgy mist az egysávos adóval...
nezelodo
"miazavalami
@Tootsy: Sokan sajna bedőlnek nekik. mert elfelejtik , hogy az mszp alatt is volt rezsitámogatás "

Fel is vannak készülve a reklamációk visszapattintására pl. a gázóra leolvasók, amikor közlik a kíváncsi tulajjal az eredményt. Azok ámulnak, és mondják, még az öszödi alatt is tízezrekkel kevesebbet fizettem évente! Ja mama, akkor gázártámogatás volt, most meg rezsicsökkentés van!
miazavalami
@nezelodo: Azt is elfelejtik hogy akkor közpénzből fizette az mszp a kieső pénzt a szolgáltatóknak , nem pedig rákényszerítette arra hogy árat csökkentsen. De ugye a közpénz most másra kell, mert az egykulcsos adó miatt sok kiesik a kasszából. De nem baj , mert aki gazdag annak még több jár...
Szvetlana
@miazavalami: Majd akkor isszuk meg a levét, ha az ukránok összerúgják a port az oroszokkal, aztán nem lesz gáz, vagyis lesz majd háromszor ennyiért:((
miazavalami
@Szvetlana: Ó! majd orbán vezír felveszi a vértet , felkapja a kardját és megvédi a hazát...
Neki megy a fél világnak de a magyar akkor is orosz gázzal fűt.!
Csak azt nem értem , ha alattunk van gáz akkor miért nem azt aknázzák ki?
Szvetlana
@miazavalami: Úgytudom, hogy ahhoz kevés hogy elég legyen. na ezt megmagyaráztam. Szóval, nem gazdaságos.
hetöndöe
kurir.hu/itthon/6254-egy-hetre-sem-eleg-a-magyar-gaztartalek

Ez sem elhanyagolandó szempont gáz témában,mivel fidiótáék itt is a valagára vertek a tartalékoknak,ami a gonosz szocik idején még megvolt.
Már csak az kérdés,hogy egy csapelzárás esetén a panelban vacogó sufniforradalmár akolszökevények kit fognak okolni?
A Gyurcsáybajnaimesterházit?:-))))
miazavalami
@Szvetlana: Háát nem tom. de akkor miért érdeklődnek külföldi cégek?
Szvetlana
@hetöndöe: Hát erről beszélek, jól ráb.szunk majd erre a gázra, az ingünk gatyánk rámegy:)) De ha gáz nem lesz, akkor villany se lesz vaze:((
Szvetlana
@miazavalami: 21.26 mert kíváncsiak:))Van valami palagáz nevezetű Hódmezőv. környékén, de nagyon drága lenne a kitermelése. Másról nem tudok:))
miazavalami
@Szvetlana: Akkor fűtsünk termálvízzel...:-) Az jó sok van.
Szvetlana
@miazavalami: Próbáljuk meg:)) Bár a termálvíz most éppen a derekamra lenne jó. Mert éppen derekasan fájok:((
miazavalami
@Szvetlana: Az nem jó.:-(
gyere hozzánk a fürdőbe. isteni .:-))
kkalman
Fitymaszék nem tudnak mást felmutatni csak a rezsicsökkentés nevű hablatyot. Egyszer a rizsacsökkentést is megmutathatnák már, és elkezdhetnének az emberekért is tenni valamit, nem csak a saját zsebükért.
bretagne
@abacs62: Miért tiszteled meg őket azzal, hogy a szarházit y-nal írod???
bretagne
Ha meghallom azt a szót, hogy rezsicsökkentés, rángatózni kezdek!!!
abacs62
@bretagne: Igazad van így jobban hangzik, szarrháziak, két errel mint szarr,,
coyote3
A rengeteg bevezetett nem megszorításról is lesz "búgás" ?
bakegya
Fával fűtök-a nekem járót vonják le az ingatlanadómból,úgy mint ahogy a zsebszerződéssel kb15-éve kishazánkban bejegyzett és üzemeltetett Fishwassernek megszavazták a közút átruházásának fejében az adóelengedését is!!!
F_Viktor
@miazavalami: Orbán nem akar közpénzből semmit fizetni, nem, hogy rezsicsökkentést, pedig az állami tulajdonú MVM 40 százalékkal sarcolja az áramszolgáltatókat, + az állam is keményen beszedi róluk saját részre az adókat.
F_Viktor
@Szvetlana: A Makó-árokra gondolsz?
Hatalmas nem hagyományos földgázlelőhely van Földdeák környékén (1,5 billió köbméterre becsülik), viszont a magyarországi földkéreg sajátossága miatt (a világon egyedülálló, legalábbis még nem találkoztunk sehol hasonlóval palagáz mezőn) még nincs technológia a felhozatalára (az a fránya repesztés nem akar összejönni, pedig már a gyémánt is be lett vetve az ExxonMobile részéről). Mindenesetre a kitermelési koncessziós joggal rendelkező Falcon Oil & Gas Ltd. még nem adta fel, tehát mi is reménykedjünk.

Ja, a Gazprom hathatós segítségével nagy ellenás bontakozik ki a palagáz kitermelése ellen Romániában és Lengyelországban, de ez félig titok...
Szvetlana
@F_Viktor: Hogy Te milyen okos vagy, de tényleg.! Ez jutott eszembe, amikor a miazavalami nyaggatott a gázért, de konkrét ismeretek hiányában nem tudtam válaszolni.
Köszönöm a választ:))
F_Viktor
@Szvetlana: Á, csak ez a szakmám, s 2005 év végén részt vettem a kutatásban, a gázmező méretének meghatározásában.
hallgatag
A cikkben ezt irják : ( kocsishazugság )

..." Kocsis Máté elmondta: azok az emberek, akik tavasszal támogatták a rezsicsökkentést, január elején levelet kapnak, amelyben meghívják őket az újabb fórumokra. Egyúttal arra kérik őket, hogy munkájukkal segítsék a Fideszt a kampány során, vagyis aktivistákat is toboroznak. 2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje az: sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést – mondta."...
A Tv hiradóban pedig a szokásos makogással, szókincsével ezt mondta :

" Az is világos, hogy 2014 a rezsicsökkentés éve lesz, és az is világos, hogy
2014 a rezsicsökkentés megvédése lesz politikánk fö feladata "
Csak tudnám, baxki, hogy honnah tanulod a baromságokat...
lassan azt hiszem, indigót reggeliztek a kiflicsücsöktolvaj selmecigabikával.
Bla-bla-bla...
Szvetlana
@nyanya001: Ez egy abszolut logikus kérdés:))))))))))))) nagyon jó!!!
F_Viktor
@nyanya001: Halkan jegyzem meg, hogy a szlovákok sokkal jobb pozíciót tudtak kiharcolni a nyáron az oroszokkal gázár ügyben, mint nekünk.
bakegya
Már látom ahogy a mi Pinokkiónk energiahordozókért kalapol forintban, a világpiharcon!
F_Viktor
@bakegya: Erről jut eszembe, mi van a CÖF-ös világrengető magyar energiacellával? Az országmentő Széles Gábor október végére már sorozatgyártást ígért, s jövőre az egész ország egy nagy Dubai lesz!
Ingyen energia... hahaha... :-))
almosd
Orbanc a múltjával most már esetleg dalra is fakadhatna és elénekelhetné hogy, Ez a harc lesz a végső... biztos ismeri . :-))))
szaboria1
@Tootsy: Akkor lesznek olyanok akikhez többször is mennek mert tudok olyanokról akik több helyen is aláírtak.
Tootsy
@szaboria1: Legfeljebb tobbszor gyozik meg ugyanazt a szemelyt, hogy milyen jol is dontott, mikor alairta a rezsicsokkentest,...:o(( De ugy kell nekik,...
kkalman
@F_Viktor: Az energiacella sem működik Duracell nélkül.
:DDDDD
szaboria1
@miazavalami:
@Szvetlana: Bizony van alattunk is gáz de inkább Stadion építésre megy el a pénz. A déli határ közelében 120 milliárd m3 becsülik. Pont 1990-óta álltak le és inkább importból szerzik be.
Dr. Felipe
Amúgy én is többször aláírtam nekik az ellenség megtévesztése céljából. Egyszer egy 15 év körüli leánykának pl. így: FideSS Castro - Havanna lakótelep IV. em. 3 as ajtó. Azt mondta köszöni szépen.
Aktivistának viszont nem hívtak, gondolom nem találtak "otthon"
Már alig várom hogy megint jöjjenek "rezsiharcolni", olyan izgalmas mikor "védjük" a rezsit.
Desischado
Ezek mással nem tudnak előjönni? Már lábrázásom van! De érdekes, hozzám még senki sem jött, hogy "védjük" meg a rezsit! Nekem is lennének kérdéseim, de kifeküdnének tőle! Már alig várom, hogy előadhassam őket!
bakegya
@F_Viktor: jaj,akkor azért irtják olyan iramban nem csak a balatonfelvidéki,somogyi,de már a keszthelyi hegység erdeit is-méghogy széles...éppen ma tankoltam be a tartalék takarékos izzónak valókat,hát ne tudd meg,ötezerért van olyan ami valamit érne,2000 a középkategória és a leggagyibb is 990-
Ennyi bőven elég a rezsicsökevényeseknek ellentételezésre,tételesen felszaporítva a lakósság energiaterheit a régi foglalatokba 5000-ért égő!-a leárazott karácsonyi gyertya fog világítani minden ház ablakán,ha ezen a haveri körön múlik.
Most hogy mondod,bennem azt idézi a "cella" amit a minap láttam egy építkezésen.Saját részre épít az illető a most épülő palotája alá,befúrva a hegy gyomrába bombabiztos pincét.A fehérvári báró egyébként megint jól megszedhette magát a digi átállással.Nem hinném hogy kutatás fejlesztéssel vesződne,legfeljebb a támogatást vehette föl,mint ahogy azt az akadémikus vitéz nyomja neki már régóta.
jancsik68
@szaboria1: Sőt,mi több egy két- halottat is meg hivtak.Ugy csináltak,mint Gogol IRODISTÁI.iRÁNY A HULLAHÁZ parteigenossék.
Szvetlana
@F_Viktor: 16.02 A szlovákok ügyesebbek voltak, pedig nekik nincs is Szíjártó Péterkéjük.
Pedig ő aztán bejárta a nagyvilágot, menedzselte kishazánkat, de hogy annak ugyan mi lesz a sikere, azt nem tudom. Szóval, akkor a gáztárgyalást is elbaxták, ez szép...
Halszem
Én már a 100% fidesz csökkentést várom!
szablyafűrész
A fidesznyik állandóan teszteli, hogy még hány idióta él a zországban, akiktől bősz ikszelést várhat tavasszal...
aha
lendvai ildikó után szabadon...lassan mondani , hogy mindenki megértse...ennyi és semmi több. és igen is sokan lesznek..és sokan fognak vállat veregetni, igy tovább. ennyi. vagy ugy tetszik gondolni kedves baloldal? hogy csak ti fikázhattok...antiszemitázhattok ...és próbálhatjátok a fehérre rányomni,hogy az fekete?...na nem ..ez nem fog menni. egyébként az állitólagos antiszemita kormány ...lazán felujjitja a : Rumbach Sebestyén utcai zsinagógát...választásra elfog készülni...(mennyire borzasztó ez a zsidozást tűrő kormány...ugy hogy elég már a ferditésekből..nem vevő erre már csak balfékesek bandája ...az meg egyre kevesebb)
F_Viktor
@aha: Csak, hogy tudd:
1) A gázár nagyban függ a gáz világpiaci és orosz árártól! Az adatok nem titkosak, nézd meg, hogyan alakult 2003-2010 között, majd a német, s lengyel palamezők feltárásának hatására hogyan csökkent idén 30 százalékkal, és utána verheted a tamtamot!
2) Hasonló a helyzet üzemanyagok terén, s jöhet a fityeszes magyarázatod, hogy a világpiaci ár csökkenése hatására, miért kell immár hetente kétszer rángatni a belföldi árakat mióta Orbán megszerezte az IMF hitel fennmaradó 1/3-ából a MOL plakettet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.