Újabb országjárásba kezd a Fidesz: január 20. és február 15. között 119 helyen 30 kormánypárti politikus tart fórumot a rezsicsökkentésről - jelentette be Kocsis Máté kommunikációs igazgató. A rezsimunkacsoport...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És ez az országjárás mennyibe fog kerülni??
Dr. Felipe
Nagyon erőltetik ezt a "rezsiharcot" de minél jobban erőltetik annál kevesebb embert tudnak becsapni.
A 2010 es "1 milla munkahely" hazugsággal az összes patronjukat ellőtték. Most már tudják az emberek hogy hazudnak, hazudnak, hazudnak és lopnak, csalnak, hazudnak.
coni
Tragikomikus, hogy a társasházakban sok ezer Forintos költséggel kifüggesztik, hogy a megemelkedett banki adók le vonása után nyert a társasház pár száz Forintot, de persze nem a kormányváltáshoz képest, hanem az azóta megemelt költségekhez képest.
Ha a világpiaci árak újból elkezdenek nőni akárki lesz kormányon nem tudja nem piaci áron számolni a rezsi költségeket, mert az ugyanoda vezetne amit már lepróbáltunk (fentarthatlan államszocializmus).
Manhattan
Nem az Orbán-kormány intézkedései miatt csökken a rezsi!!
Sajátosan értelmezi az extra profitot az Orbán-kormány és erre hivatkozva csökkenti a villamos energia árát.
Az Orbán-kormány korábbi, Holoda Attila lemondott energiaügyi helyettes államtitkára a Megbeszéljük című műsorban azt mondta, azt már nem teszik hozzá, hogy elindult a villamos energia piacon egy elég erőteljes árcsökkenés, azért mert a magyar rendszerek is összekapcsolásra kerültek külföldi rendszerekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy villamos energia kereskedők olcsóbban szerezhessenek be energiát, mint 2 vagy 3 évvel ezelőtt.
Még tavaly augusztushoz képest is jelentős csökkenés zajlott le – mutatott rá. Van ebben trükk, be lehet ezt állítani úgy, mintha a jelenlegi kormány intézkedéseinek lenne köszönhető a rezsicsökkentés és lehet mondani, hogy elkaptuk a szolgáltatók grabancát. A villamos energia ára akkor is csökkent volna, ha Magyarországon piaci körülmények között került volna értékesítésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.