Az MSZP alelnöke szerint a kiskeresetűek, a minimálbéresek, a közfoglalkoztatottak és a megváltozott munkaképességűek még kiszolgáltatottabbá váltak az Orbán-kormány politikája miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
officina.hu/gazdasag/6-minimalber-2014-toebb-mint-szazezer-lesz-a-minimalber-oesszege-2014-tol
Sajnos a tábéázatot nem tudtam bemásolni, de érdemes megnézni, lenn a cikk alján.
2010 bruttó minimál bér : 73500. Nettó : 60236 Államnak fizetett járulékok: 34212
2014 bruttó minimál bér 101500 Nettó: 66483 Államnak fizetett járulékok: 63845.
ha a sok okostojás venné a fáradságot , és utána nézne ezeknek az adatoknak , mielőtt elájul a gyönyörtől , hogy emelik a minimálbért , kicsit helyre billentené a lelki egyensúlyát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@miazavalami: Kedves leírtam--a jobboldal pedig erre azt mondja hogy hazugság,és rögtön a baloldalhoz vág néhány kontra adatot,és ti ezen vitáztok -ahogyan ezt én látom.Abszolult eredménytelenül,csak a virnyákolás,és egymás gyalázása folyik---de a politikusoknak éppen ez a fontos, megosztani amennyire lehet a népet,és uralkodni..Nem mostani elv,és találmány ez.Ti egymást ugyan úgy, meddő módon győzköditek, mint a politikusok egymást a parlamentben.
miazavalami
@martinpalermo: Ez nem meddő módon győzködés, mert itt keveseket kell meggyőzni. Engem például nem.
martinpalermo
@miazavalami: Na --jövőre kevesekkel nem lehet választást nyerni:)) Mennem kell, igyál azért valamit az évben még, és BUÉK neked:))
miazavalami
@martinpalermo: nem vagyunk mi kevesen..
Buék neked is.:-)
martinpalermo
@miazavalami: ok kiderül majd---szia és köszönöm.
lenhardtibolya
@miazavalami: Sok mindenben egyet értek, de van, amiben nem. Lehet, hogy annyira nem vagyok szegény, hogy kaptam volna a szocik idején bármiféle fűtés-támogatást, de most sem járok jól. Az, hogy Magyarország jobban teljesít - szerintem - üres lufi. Amikor a boltba megyek, azt látom, hogy én is és mások is ugyancsak megnézik az árakat, és sajnos nem vehetik meg azt, amit szeretnének. (én sem). A fidesz-féle demokráciát nem tudom elmagyarázni, mert nem ismerem, sőt nem is igazán érdekel. Nem vagyok a fidesz híve, és bizonyára soha nem is leszek az. Náluk jobban már csak a szocikat utálom. Boldog új évet kívánok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.