Egy felcsúti szélerőmű-feltaláló gyermekei közötti örökösödési vita állhat amögött, hogy szilveszter éjszakáján a Terrorelhárítási Központ (TEK) elfogott egy férfit a faluban – ismerteti a pénteki Népszabadság.

A feltaláló, Györgyi Viktor a lapnak elmondta, márciusban meghalt a felesége, és gyermekeinél az örökösödés körüli nézeteltérések vezethettek az eseményhez. Györgyi Viktor viszonya mára megromlott a fiaival.

A rendőrség tájékoztatása szerint a szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízottat december 31-én este 11 után értesítette egy felcsúti férfi arról, hogy 38 éves bátyja megfenyegette 29 éves öccsüket, hogy lelövi. A bejelentő azt is elmondta a rendőrnek, hogy testvére engedéllyel tartott vadászfegyverével indult öccsük után. A férfit a TEK munkatársai január 1-én hajnali fél kettőkor fogták el otthonában. A házkutatáson a vadászfegyvert és a lőszereket is lefoglalták. A 38 éves férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő.

A Népszabadság megkereste ifjabb Györgyi Viktort is, aki elmondta: ő csak riasztópuskával lőtt a levegőbe, mivel testvérével van konfliktusa az örökség miatt, de a rendőrségen gyorsan tisztázódott az eset, és villámgyorsan hazaengedték.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
"...A Népszabadság megkereste ifjabb Györgyi Viktort is, aki elmondta: ő csak riasztópuskával lőtt a levegőbe, mivel testvérével van konfliktusa az örökség miatt, de a rendőrségen gyorsan tisztázódott az eset, és villámgyorsan hazaengedték..."

Szerencsés volt a kölök !! Ha az izsáki rendörörse viszik be
már nem megy haza ( villámgyorsan... Audi Q7-sel ??),
hanem a halottaskocsi vitte volna a ravatalozóba..
De hát ugye a TEK fogta el...
Merö véletlen, hogy ez pont Felcsúton történt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@hallgatag: Akkor a felcsúti gázszerelő is feltaláló, mert senki nem hiszi el neki, hogy 3,5 év alatt munkával lehet 6,9 milliárdos vagyont felhalmozni.
Vizual
Mintha a jövő lenne, a FIDESZ szerint, a napenergia. Hát... Gondoltam, hogy a jövőt Felcsúton írják.
F_Viktor
@Vizual: Napenergia? A volt komcsi, majd MDF-es, jelenleg CÖF-ös, ECHO TV többségi tulajdonos Széles Gábor megalkotta a "magyar energiacellát", amely állítása szerint technológiája kicsit Teslás, kicsit UFO-s, s a gravitációval kapcsolatos :-))
(tavaly) Október végére ígérte az alkalmazott technológia pontosabb bejelentését és 2013. decemberben a sorozatgyártást, erről már lekésett...
bakegya
@Vizual: már van,az is a pottyantóssal átellenben,de már beárnyékolja az akadémiai stadion lelátóinak facserepes hélyszerkezete.
percsi
Kamu lehet a testvérháború, talán a gázszerelőt fenyegették meg! Mint tudjuk ami a fidesz és Felcsúton történik, az mind hazugság!
jancsik68
Ez az un.lövöldözős ügy csak alibi volt a TEK összevonásra Felcsuton,mert a Vezir megint rémket látott,de ő még nem meri ellenfeleit kutyákkal szét tépetni ,mint példaképe az Északkoreai szeretett nagyvezir.Ez még csak a kezdet,a bemutató,a főproba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.