"A kommenteket böngészgetve szinte nyoma sincs a megszokott komcsizós, „esélytelen vagy” satöbbi hozzászólásoknak, sőt a politikai marketinghez konyítók némelyike szerint olyan támogatás érződik a Doki mögött, amivel a Kósa-féle kommunikációs csapatnak igenis foglakoznia kell, mert a végén még nagy égés is lehet a dologból. "

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Érthetetlen Kósa népszerűsége, se nem okos se nem szép. Főleg, ha kinyitja a száját!!!

Többre becsültem a "református Rómát", minthogy besétáljon egy ilyen valaki csapdájába.
F_Viktor
Elképzelem a Századvégnél hogyan törhetik agyacskájukat, hogy ezt megmagyarázzák a főnöknek, s még az idei egymilliárdot is be tudják söpörni.
aha
...és még sok ilyen akciózás lesz...mintha valami jelentősége volna egy ilyen fészes ökörködésnek...szerintem csak álmodik a nyomor. rendszerváltás ota jobboldali városvezetés an debrecenben...majd pont most fog megváltozni???istenem...miket kitalálnak egyesek. bolha köhög...karaván halad. ...majd azt mondtam ne komolytalankodjunk emberek...de nem teszem. pont elég komolytalan azt feltételezni,hogy egy: együtt pm-es majd labdába rug ...valahol is ...ráadásul debrecenben...további jó álmodozást.
silber13
@aha: Jártál már Debrecenben? Ismered az ittenieket? Kétlem. Azt hiszed, nem tudják és nem rühellik ennek a műveletlen tahónak a viselt dolgait? A 20, meg most ki tudja hány százalékokat? Ideje, hogy eltakarodjon ez az irodalmár zseni!:-)))
nezelodo
"A kommenteket böngészgetve szinte nyoma sincs a megszokott komcsizós, „esélytelen vagy” satöbbi hozzászólásoknak,"

@aha, nem olvastad el a bevezetőtő sem, éppen Téged (is) fölemleget, a stilusod (-sotok) okán. Na ezért van remény mr. 20 % jövőbeli mellőzésére.
Szabad gábor
@aha: A "fészes ökörködés"-re hivatkozva védte meg magát Orbán Brüsszelben, akkor éppen azt mondta, hogy a fidesz a fészen nyerte meg a választást 2010-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.