„Kötelet a nyakába” – mondta a kormányfőről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
És ovis korában puska volt a jele...
Gyerünk hülyemagyar maffiahívők, ez ma még csak a tizedik MP-t mocskoló anyag...
Húzzatok bele, mert az Arrogáns Tóni nem oszt így prémiumot...!!!
Eladott Ország
Én csak azt nem értem, hogy mi ezen az újdonság 2024-ben. Orbán hataloméhségét, mániákus hatalomvágyát már 2010-ben is tudni lehetett ,bár akkor a bebetonozás, és a leválthatóság ellehetetlenítése volt az elsődleges cél. Emlékezzünk, amikor a 2000-es években Orbán be sem járt az országyülés üléseire mert egyszerűen belebetegedett, hogy nem Ő van hatalmon. Hol volt akkor még Kövér, hogy jól megbüntesse a folyamatos hiányzásai miatt. Beteges hatalomvágy és hatalomféltés. Szerintem tévedés azt hinni, hogy ő egy szelep, ez az eseménylánc biztosan nem volt betervezve. Abból lehet látni, hogy valami váratlan történt, hogy utána napokig kussol a propagandagépezet. Nyilván van valamennyi felelőssége minden magyarnak aki az elmúlt 30+ évben választójoggal rendelkezett. Az a különbség, hogy más a kisember felelőssége, más a véleményformálóké (média munkások, művészek, írók, tanárok), más az aktív politikusoké, más az államigazgatásban dolgozóké, és más a kormányzati szereplőké. A Nancy üggyel kapcsolatban is érdekes dolgokat lehet olvasni Ragyás Tóniról.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 16:19 ♦ Kövér akkora paraszt, hogy már az óvodában tehénszar volt a jele, vagy gumicsizma.
uploads.disquscdn.com/images/53c3a2212633d8cb8ebedda2c49b024c01975bc2ef3e28f99228fb3c167f974d.png?w=800&h=918
Kövér László: „Hogy hívják ezt a faszt?” A fideszesek már csak így hívják az ellenzéki képviselőket...
twitter.com/csorike1520/status/1602265873791721477/photo/1
Horizont
Na még van pár nap mit kapartok még elő hajrá gyorsan, gyorsan. 20 éves volt könyörgöm. Most még különbeket mondunk és írunk minden oldalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.