Megkönnyítené a kínai doktorok magyarországi praktizálását a kormány egy sebtében, szakmai egyeztetés nélkül elfogadott új törvényi passzus szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Hat megmondta orban, hogy nyitni kell Kina fele,... Nem sz@rakodik, meg is teszi... Az, hogy kalandor sarlatanokat szabadit a szerencsetlen betegekre, az egy pillanatig sem erdekli ot, hiszen o a Kutvolgyibe, vagy a Honvedkorhazba megy, ha szuksege van gyogykezelesre...

Akkor mar inkabb biznam magam egy magyar fuvesasszonyra, mint egy kinai akarkire...
Mi johet meg? Ujraszervezi a katonasagot, csecsen kikepzokkel az elen? Visszahivja a baltast , hogy bemutathassa a "szaktudasat" az ellenfel likvidalasaban? Mert ez lesz a kovetkezo...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@coni: A Magyarországon végzett , vizsgáztatott ,törvényes természetgyógyászok tudása sokszorosa a kínai mezítlábasoknak ,aztán semmire nem nézik ,nem használják őket, az egészségbiztosító szakemberei ! Pedig nagy szerű hiánypótlók volnának.
lajospapa
Hát ez nagyon jó lesz! Csökkenti a várólistákat! Ha már a hazai doktorok, a fiatalja elment ezzel megoldódik a bajok egy része. Meg vannak más megoldások is, hiszen a betegek egy része orvos és gyógyszer nélkül is meggyógyulna. Néhányszor biztosan. Aki nem, az gondolkozzon el, megtett-e mindent, hogy élve maradjon! Mert az nem elég ám, hogy fizeti valaki a járulékot. Egyébként a kínai gyógyászok biztosan nagyon jók, hiszen Kína szaporodik mi meg fogyunk. Ez biztosan segít majd.
bukfenc
@A Tündik bündije: Olvastam, hogy a kínai papok hogy gyógyítottak 4 ezer éve..
(háborúban a katonákat)

Alapvetően.- az éber hipnózissal kezdtek mindent, aztán jöttek a füvek, teák stb...
Éber hipnózisban úgy műtöttek ahogy még ma sem tudnak!

Összevarrt sebek normál esetben 1 hónap alatt forrtak be, hipnózisban 1 hét!!
A papok nem maguktól lettek jótevők!

A császár, miután a háborúkban igen fogytak a harcosok így kiadta a parancsot: - minél több embert a legrövidebb idő alatt állítsanak talpra!
Akkor tájban alakultak ki az orvospapok, majd idővel szétvált.
Lett: orvosok és papok!

Én éveken keresztül tanulmányoztam az -ön hipnózis- nyújtotta gyógyulási
lehetőségeket!
Döbbenetes lehetőségek vannak, De! ön hipnózisban nem csak gyógyulni-gyógyítani lehet, De! - ártani is!!
Ha rosszul használja az energiákat, szó szerint "kivérezteti" saját magát!!
Bárkit meg lehet ölni azokkal az energiákkal amiről a mai orvostudománynak gőze sincs! (mitől lenne)

Én egyszer (kíváncsiságból) kipróbáltam magamon az -ártó energiákat-
A pórusokon gyöngyözött ki a vér, csupán az akarati energia által!
Nagyon bexartam, azota nem vagyok kíváncsi, viszont az igaz: ami oda felé érvényes az visszafele is...

Aki belemerül ezekbe a tudományokba (mindegy: kínai, magyar) könnyen megtanulja mi az a "aura", hogy lehet "tenyérrel" v. "ujjheggyel" gyógyítani (Kirlian fotók)- lehet rosszul írtam a nevét, de egy orosz kutató aki lefényképezte az ujjhegy energiákat.

Csak érdekesség képen: a tenyér az örvénylő energiát adja (kézrátétel), az ujjhegy a "szúró energiát" amivel a belső szerveket könnyebb elérni!!
Desischado
A kínai gyógyászat több ezer éves. De csak vizsgázott gyógyítókat kellene beengedni, de attól félek, tele leszünk botcsinálta "doktorokkal", meg sarlatánokkal! Hazugovics ezt jól elintézte! Ő biztosan nem menne hozzájuk, a népnek meg joga van megdögleni! Mármint orbán szerint!
kamazuka
Távolkeleten az orvost addíg fizetik,míg páciense meg nem betegedik.
A Tündik bündije
@bukfenc: Az, aki valóban képzett módon tudja használni a test és a környezet különféle energiáit, mentálisan is olyan szinten van, hogy - bár ismeri a negatív energiákat is, mert hiszen azok ismerete nélkül nem lenne teljes a világképe - nem fog velük élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok