Nem döntött a ki nem adott szabadnapok pénzbeli megváltásáról és a nemzeti dohányboltok éjszakai alkoholárusítási jogát sem szabályozta a parlament, noha mindkettőt kormánypárti képviselők kezdeményezték még hónapokkal ezelőtt. Nem szavazott az Országgyűlés a KDNP szabad vasárnapról szóló javaslatáról sem, ahogy nagyjából harminc más, szintén ebben a ciklusban tárgysorozatba vett indítványról sem.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
"A képviselők, kormánytagok és parlamenti bizottságok csaknem ezerötszáz törvényjavaslatot nyújtottak be a 2010-es kormányváltás óta, ezekből több mint nyolcszáz! lett jogszabály. A nagyjából ötszáz ellenzéki indítvány közül viszont csak háromból!."

Éppen ez a legnagyobb gond ezzel a rezsimmel. Azért mert 52,7%-a a lakosságnak rájuk szavazott, a lakosság 47,3%-át az ellenzék képviseli, tehát ezeket az embereket levegőnek tekintik.
coyote3
Végtelenül nagy férgek. Röviden ennyi...
hetöndöe
@coyote3: A férgeknek vannak nagyon hasznos fajtái,mármint biológiai és ökológiai értelmeben.
A fitymasz fajhoz tartozóknál azonban kizárólag fokozottan káros tevékenység figyelhető csak meg.:-)))
coyote3
@hetöndöe: Elnézést a hasznos férgektől :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.