A Blikk hétfői számában azt a kérdést teszi fel, hogy kampányol-e Navracsics Tibor azzal, hogy zömmel a saját választókerületéhez, a Veszprémi 1-es számú körzethez tartozó szervezeteket támogatja a tárca szabadon használható keretéből.

A lap összegyűjtötte, milyen célokra áldozott pénzt Navracsics, s kik kapták az összegeket. Azt tapasztalták, hogy többnyire Veszprém megyei településeken működő civil szervezetek voltak a győztesek között, s ezek több mint 43 millió forintot söpörhettek be tíz hónap alatt.

Navracsics Tibor választókerületében 25 település található, közülük húszan nyertek valamilyen formában támogatást 2013 első tíz hónapjában, összesen több mint félszáz alkalommal. Általában kisebb, százezres összegeket kaptak a helyi szervezetek, de egy veszprémi alapítványnak 15 millió forintot ítéltek szakmai programjainak megvalósítására.

Navracsics Tibor, amennyiben lehetősége van, országosan is több civil szervezetet segít anyagilag, de miután fogadóóráira Veszprémből és környékéről érkeznek támogatási kérések, ezért fordulhat elő, hogy az említett térségből kerül ki támogatottak többsége – magyarázta a Blikknek a minisztérium miniszteri kabinetje.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Mi van Navracsics a mi pénzünkkel kampányol? Egyszer látnám, hogy a saját pénzükből osztogatnak, na de ilyen nem fordulhat elő ezt tiltja a pártjuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Halszem
Ugyan ez tévedés! Még hogy Navracsics csal, lop, hazudik?!
Egy fideszes ilyet ugye nem tesz ... álmában.
kiskutyauto
Ismét egy ordító lóláb. Azonban a lóláb zivatarban, ami zúdul ránk 4 éve, már egyáltalán nem feltűnő, sőt szinte észre sem vehető. Bizony észre sem, és az ÉSZ-szón itt nagy a hangsúly. Ész kellene ahhoz hogy felfogjuk lássuk - azaz ne lássuk - a meztelen király új ruháját. Azonban közel négy év alatt ki lett tenyésztve-keltetve több millió tökéletes agyhalott orbáncsicska zombi, akikkel kapcsolatban az ész fogalma teljesen irreleváns. Ők ezt a lólábat sem veszik észre és hát szegények dolga nem könnyű, hiszen ugyebár eme lóláb-zivatarban még annak sem könnyű felfigyelni erre a lólábra, aki még azért valamelyest gondolkodik az agyhalál birodalmában... Navracsicska-orbáncsicska is tobzódik a náci őrületben és élvezi azt... tegye csak amíg teheti... mert a börtönben életfogytigon (nemzetellenes bűnözés hazaárulás bűntette miatt), vagy meglincselve egy fára akasztva, amikre nagyon nagy az esélye, nem túl soká, már nem fogja tudni tenni... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Desischado
A szegényekre költötte volna, de nem! Azokat támogatja a mi pénzünkön, akik nekik gazsulálnak! Pfujj!
jancsik68
@Manhattan: Családja mély kapcsolatban állt Papp elvtárssal, / az MSZMP VEszprém megyei elsőtitkárral / a veszprémi hóhérral.Neki köszönheti egyetemi előmenetelét is .
spu00
Egy választó kerület képviselője kinek szerezzen támogatást? Ha körbe néznének, akkor mindenhol ezt kell csinálni, mert miért választják meg? végzi a feladatát. Önöknek semmi sem drága? Ennyire félnek?miért baj ha az ország próbál kilábolni az okozott slamasztikából? s el is indult kifelé. Erre Önök vissza hívnák azokat, akik tönkre tették, Önök szerint még nem voltunk elég mélyen, kíváncsiak milyen még lejjebb? pedig onnan már nem lesz vissza út, sajnos nem csak Önöknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.