A közvélemény-kutatók szerint több százezer ember talált vissza A Fideszhez a rezsicsökkentés miatt – írja az Origo.

A Fidesz 2013 márciusában elnökségi ülést tartott, ami után Rogán Antal és Kósa Lajos jelentette be, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek a rezsicsökkentés megvédéséért.

Az elszántság érthető volt: a Fidesz népszerűsége akkoriban mélypontra süllyedt. A választások után még rekordszintű, 3,2 milliós tábort mért az Ipsos (ez több volt, mint ahányan a pártra szavaztak), 2012 végére azonban ez a szám 1,3-1,5 millióra csökkent.

Az akció bejött, a Fidesz lassan csökkenő támogatottsága akkor hirtelen megugrott, és azóta is tudja magát tartani, jelenleg éppen 25 százalékos támogatottsága, 2-2,2 milliós tábora van a nagyobbik kormánypártnak az Ipsos szerint – olvasható az Origo beszámolójában.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Visszaszerzett ???
Agyakat mosott a hazugságokkal,
ebböl látszik mennyi primitiv ember van a fidesz-táborban !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
@verőce21: Nem tudom mennyire ismered ezt a területet de sztem csak párt frázisokat ismered. Tévedsz az állam nem akarja igazából visszavásárolni az egyetemes szolgáltatást mert az sík veszteség.Ő csak meg pumpólni akarja ezeket a cégeket.
Nem minden igaz ám amit a kormány mond.
verőce21
@vörösfuvalat: (23:09) Ja, ha "meg pumpólni" akarja, akkor "bemutatkoztál" a hozzáértéseddel! :)

@F_Viktor: (20:45) Te is megtudhatod, ha megnézed a választási eredményeket! - remélem segítettem. :)
karma1
@kkalman: Es abbol a felmilliobol is csak ketszazezer vallalta a nehez feladatot, : nyomni egy lajkot a feszbukon,... Mindenesetre igazad van: a statisztika kalap szamocat sem , a felmeresek altalaban a Rozsadombon keszulnek, ha a Fidesz rendeli oket, es Lobanya-Kulson, ha az MSZP, vagy az ellenzek,... Csak az utolso pillanatban fog kiderulni az igazsag... De addig meg hanyan es mennyit fognak szenvedni - errol ki keszit majd statisztikat?...:-))
lajospapa
Mindig voltak megvezethetők átverhetők. Az ókori demokráciáktól kezdődően számtalan példát találhatunk. Mi kincset adtak már üveggyöngyért, "tüzes vízért", homályos szebb jövő ígéretért, netán azért is, hogy legyen egy kis zsarnoki hatalmad a másik felett. De a "...királyfi oly kevés, és hogy jön, tévedés." Az is, hogy itt van.
spu00
Nem tudom elgondolkodtak már azon, ha víziójuk bejön, s nyer a baloldal, miből fognak megélni. Na az első év elmegy, lesz tartalék, de a második évben már produkálni kellene, de a törvények nem teszik lehetővé az elkotya-vetyét, hitelt nem tudnak felvenni, mert a törvény tiltja, nem lesz 2/3-k, tehát nem tudnak módosítani, állampapírok értékesítéshez a nemzetközi pénzvilág-nem Soros-bizalma szükséges. Tudják Gyurcsány-Bajnai párossal ebben a témában szóba sem álltak. Csak az IMF jöhet, s akkor megtudják, hogy mi a bajuk a görögöknek, románoknak és társainak. Igaz ettől megszabadultak, sajnos az O.v miatt, de ami késik nem múlik.Igazuk van harcoljanak érte megérdemlik, de nem mi. Tehát várható, hogy az értelmes emberek nem Önöknek adnak igazat. Érdekes harc lesz, álmodozók, s a valós életet kedvelők között, akik realitás talaján járnak, s maradni is akarnak.Szerencsére rövid harc lesz, de nagy a tét, a győzelmi mámor rövid ideig tart, a valóság hosszabb, s ez az ami érdekes, mert ezt fogjuk választani.
excep
sok hülye tudatlan barom azt figyelmen kivül hagyták hogy orbának köszönhetjük a nagy drágaságot most valamit visszacsepegtet a hatalom érdekében!!! nyalta a nép seggét 2010-ben is és mit kaptunk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.