A TV2 két vezetője úgy vette meg a csatornát a német tulajdonosoktól, hogy nekik nincs rá elég pénzük. Eddig nyilvánosan azt mondták, az ügyletet mögöttük álló magyar befektetők finanszírozzák, a vezető munkatársaiknak viszont azt, hogy egyelőre nem fizetnek, mert az eladótól hitelt kaptak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Na , de akkor most ,hogy lehet szidni a kormányt, hogy megint az ellenzék háta mögött vett meg egy olyan médiát, mely teljes mértékben a kormány, főleg Orbán Viktor alattomos céljait fogja kielégíteni, s teljes túlsúlyba hozza a jobb oldalt, főleg, hogy így a választást is befolyásolja.Nem kellene Önöknek megsértődni, oly sok kedves dolgot írtak, míg kiderült, hogy nem is úgy van. Megint oda a sok okoskodó vélemény, pedig milyen lelkesen írták.Nem?
coni
Még nem derült ki ki vállalta a garanciát. Az majd egyértelműsíti a dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.