Tízmilliókat vadászgatnak el a fejesek! Állítják az egyik állami gazdaság erdészeti dolgozói egy Blikk birtokába jutott levélben.

Állami alkalmazottak, állami autókkal, állami cég által biztosított üzemanyagot használva, munkaidőben, állami pénzen szórakoztak – írták a Blikknek levelükben, amelyet retorzióktól tartva nem mertek aláírni, mert tartanak attól, hogy kirúgnák őket.

A levelet Orbánon kívül elküldték Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak is, aki, mint hétfőn kiderült, december közepén maga is egy nagyszabású vadászaton vett részt egy másik állami vadásztársaságnál, és amelynek költségeit egy magánszemély fizette ki a vállalatnak.

A levélben ingyenes hajtóvadászatokról, külföldi vadászatokról, mulatozásokról, esztelen pazarlásokról számoltak be. – Csak megyei szinten szűken számolva is több mint 70 millió forint dobható ki egy szűk kör szórakozására – olvasható a levélben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
na egy kávé ! úgy olvastam : vadászhatják
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Az örök vadász mezőket nekünk szánják ezek,mert háborítatlan biztonságra hajazva jegyeztetik be a maguk és saját családtagjaik nevére már a múlt század előn államosított termőföldeket is. A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTER ÉPPEN MOST AKTUALIZÁLJA A SÓGOROKKAL A JÁRATLAN UTAK LEGALIZÁLÁSÁT,TERMÉSZETESEN SAJÁT ZSEB-HUSZÁROKKAL A HÁTA MÖGÖTT!!!Lézerfényes bólogató jani évi 2millát talál a számláján ennek hozadékán,abból ne telne per koppf 80 fácánhusira?
Az országos-de a határainkon túli is -"földmutyológiai központ"különben fehérítő megyében van,székelni viszont budipestről szokott!-ennek "székfoglalójának joga"néhai Sz.Zs.után vagyongyarapodásosan kukázva L.J.
bukfenc
@coyote3: tegnap, 07:44

Ez a semilyen-semjén zsoltár inkább a jégben vágott lékben legyen nyakig, miközben evező lapátokkal tunkolják a fejét!
bukfenc
@szablyafűrész: tegnap, 17:01

Szerintem sok józan is bevállalná, -ezt a lovári-lázárt ki kéne vinni egy vadetetőhöz, hozzá bilincselni.
3 napra ott hagyni, ami megmaradna belőle azt bele lapátolni egy meszesgödörbe...
verőce21
Minden rendszerben megvolt az uralkodó osztály szórakoztatása. :)
kamazuka
Ho irodalmi vizsga tétel volt anno, Tatjana levele Anyegin-hez,ott ma is vadásznak az elvtársak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.