Kétszázas tempó, elengedett kormány és leállósávon való előzés is látható azon az M7-es autópályán felvett videón, amit szűkszavúan kommentált a rendőrség: nem csak a felvételt, de a vezetőt is ismerik, szabálysértés vagy bűncselekmény azonban nem valósult meg vagy elévült.

Forrás: auto2.hu
Feltöltő: carpage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Íme egy torz beteg szétzüllesztett ország, orbanisztán rendvédelme és igazságszolgáltatása! Agyhalott dilettáns seggnyalók minden pozícióban, csak érdek és érdek. A zsaruknak semmi érdekük ezügyben, és nincs értelmük, hogy észrevegyék, A VIDEÓ FELTÖLTÉSE ÖNMAGÁBAN IS BŰNCSELEKMÉNY, hiába is évült el maga a rögzített tett, mellesleg ha ott a halmazatokat, mivel van ott legalább 3-4 bűncselekmény elkövetve, összeadjuk, akkor el sem évült persze... de a video megosztása, erőteljes megzavarása pl befolyásolható tinédzserek morális értékrendje fejlődésének, illetve személyiségfejlődésének; gyakorlatilag bűncselekményre, törvényszegésre bújtás, annak menővé ábrázolásával, azaz képi erőszak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.