Ma reggel az alábbi problémával szembesültem: Valami hülye belerakott egy szűk nyakú pálinkásüvegbe két szem aszalt kajszibarackot és felöntötte barackpálinkával. Nesze, bazmeg, ágyas pálinka :) A barack persze teleszívta magát pálinkával, és most nem fér ki a lukon, ahol belenyomták. Az üveg nyaka hosszú, nem lehet benyúlni csipesszel. A hústű rövid, a kampós része se éri el a barackot. Kötőtű nincs, a spárga állandóan lecsúszik róla. Hiába ütögetem a palack alját, a magzat nem fordul be a szülőcsatornába. Széttörni az üveget nem akarom. Ki kellene menni egy darab drótért a sufniba, hátha. Te hogy szoktad kipiszkálni a gyümölcsöt a pálinkásüveg aljáról?

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: anonim_user
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vidrapok
Öntök rá másik páleszt hagy hízzon,és kopasz barackot dugok mellé majd csak szétszedik egymást!
Szvetlana
Hurkapálcával, saslik pálcával még szóbajöhet. Esetleg szívószállal. Ezek mindegyik beleférnek,mivel az üveg nem 1literes.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.