Az ismert énekesnő, Csézy 2013-ban hatszor szerepelt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtási eljárás alatt álló adózók listáján cégével, a Csézy-Produkció Kft.-vel, amelyet 2011-ben alapított....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
,,A közlemény szerint körülbelül fele-fele arányban az adózó fellelhetetlensége, illetve elérhetetlensége volt az oka a felfüggesztésnek."
Háát ha hülyének néznek akkor elfogadom.De úgytudom bármilyen vállalkozást elindítani személyi okmányokkal lehet.azokhoz általában társúl néhány más okmány ,tehát a nem tudom,a nemakarom megtalálni az adost,csakis mutyi szférában lehetséges,mert a bioszférában ez elképzelhetetlen.Vagy a működési engedélyt kiadó hivatal összejátszva a vállalkozni kívánóval elfogadta a hamis adatok szolgáltatásának egyszerű eszközét.
Ha nálunk ez lehet,mert mi jobban teljesítünk,holnap én is síbolok pár millát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.