Ferge Zsuzsa, Lengyel László és Surányi György volt a vasárnap esti Szabad Szemmel vendége. A szociológusprofesszor, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke és a Pénzügykutató Rt. elnök-vezérigazgatója arra a kérdésre kereste a választ, hogy Magyarország jobban teljesít-e. A válasz egyértelmű „nem” volt a politikai, a gazdasági és a szociális szférát tekintve is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Amit Ferge Zsuzsáék elmondtak, a munkanélküliségről, a gazdaság stagnálásáról, a szegénységről, azt akármelyik internetes fórumon is olvashatták. Semmi olyant nem mondtak, amit bárki tudhat, ha egy kicsit is képes gondolkodni.
kacsa0707
Nem értem, hogy mernek ezek az emberek nyilatkozni??
Nem éppen áldásos tevékenységükkel eddig csak ártottak az országnak, persze a nemzetközi rablóbandának nagyon tetszik, az országromboló tevékenységük.
Donki Hó Te
Rákosi Viktor az Állam maga.
Mivel minden most született gyereknek ő a születési kedvet hozó apja, születésszabályozója, így jogot formálhat mindannyiónk gyerekére.
És mivel mi családi kötelék vagyunk, akkor mi is Rákosi Viktor tulajdona vagyunk.
Sőt, ha úgy nézem akkor rokonok.
Barátot választhat az ember, rokont nem.
De majd megyek hozzá én is mint távoli rokon, hogy adjon egy kis pénzt.
Egy "szerető" rokont csak nem utasít vissza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.