A hvg.hu úgy tudja, mind a három verziót vizsgálják a nyomozók, vagyis hogy a devizahitelesek bosszúja, egy ATM-rablási kísérlet, vagy egy banki ügylet miatti bosszú állhat a Lehel úti bankrobbantás mögött.

A hvg.hu információi szerint jelenleg is tart a helyszíni szemle a Lehel úti bankfiók előtt, melyet felrobbantottak hétfő hajnalban. Rendőrségi forrásaik szerint a robbanószerkezettel és a benne lévő töltettel kapcsolatban már biztosnak látszik, hogy az házi készítésű.

A tettes a feltételezések szerint észlelte a közelben járőröző rendőrautó szirénáját és ezért hajthatott el a helyszínről. A járőröző rendőrautó kb. másfél perccel a robbanás után a bank elé ért – írja a lap.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Itt az idő, hogy már végre elgondolkodjanak az illetékesek azon, hogy nem lehet a végtelenségig fejni a népet. Ha beindulnak, az nagyon fog fájni nekik!! Az aki robbantott, lehet, hogy az erődben él, mert a bank mindenét elvett, munkája nincs, tehát, már nincs mit veszítenie. Több százezer embert rabolnak ki a bankok!
dömdödöm
Állítólag a fickó nem motorral menekült hanem szamárháton ,a helyszínen találtak egy üzenetet
Átb@sztatok ! En is felvettem a kolcsont rament india osszes aranya és most csak vissza adom a valoravalto kolcsont. aláírás : Dalbír :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.