Kihirdették azt a törvénymódosítást, mely szerint az elektronikus kommunikáció 2015. július 1. napjától kötelező lesz a törvényben megjelölt esetekben – értesült az Origó a Budapesti Ügyvédi Kamarától. Ilyen eset lesz például az, ha a perben valamelyik fél vállalkozás, vagy például az, ha valamelyik fél jogi képviselővel jár el. A jogi képviselő nélkül eljáró fél kérheti a papíralapú kapcsolattartásra való áttérést, de ehhez valószínűsítenie kell, hogy körülményeiben olyan változás állt be, ami miatt az elektronikus kapcsolattartás aránytalan megterhelést jelent a számára.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Hol élnek ezek? Azért mert neki van internetkapcsolata meg számítógépe- meg ember aki ért hozzá az nem azt jelenti hogy mindenkinek van - és profi szinten ért hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.