...a projekt gazdasági hatása meg sem közelítheti azt az értéket, amit Lázár János hangoztatott... ...nem igaz Lázár János azon állítása sem, hogy a megállapodás már megkapott minden uniós engedélyt... Az a tény pedig, hogy a kormányzati kommunikáció az ügylet legnagyobb érdemeként az energiafüggőség csökkentését, illetve a már idézett GDP-növekedésre gyakorolt hatást említette, még tovább erősíti azt az érzést, hogy nem látjuk a puzzle néhány fontos darabját. A napnál is világosabb ugyanis, hogy az energiafüggőségünk ezzel a megállapodással nő, a növekedési hatás pedig nagyon kicsi lesz az adósságnövekedés mértékéhez képest. De akkor miért állapodott meg Orbán Viktor?

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Villamos áram termelés terén kis hazánk eddig se teljesített szarul...szerintem kurva felesleges volt 3000 milliárdos hitelbe taszítani az országot mert nem fog rendesen megtérülni.
m.cdn.blog.hu/an/antaldaniel/image/Hungary%20Energy%20Flow%202010%20Feb%2018%20400%20px.jpg
Nem sokkal többet hozunk be mint amit kiviszünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok