Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is nemes egyszerűséggel annyi, hogy KUSS!, és olyan veretes mondatok vannak benne, hogy "Hát nem teljesen mindegy, hogy ehhez képest mit pofázik ez a sok semmihez sem értő, ócska kis gazember?" meg hogy "...befogjátok a pofátokat, és takarodtok a helyetekre. " Hát kb. ennyi telik attól az egykor jobb napokat látott újságírótól, aki a Krónika-író Kerényi Úr szerint "szellemi életünk meghatározó személyiségei" közé tartozik, és akiből "nem önbizalomhiány árad, hanem derű, hit és szakmaiság".

Forrás: fedor.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A Nemzet Terepjárósának szájából ugyanígy dőlt a moslék 2010 előtt, jó nagy rendcsinálást meg elszámoltatásokat ígérve a gazdiék nevében. Aztán a választások után hirtelen úgy elhallgatott, mintha még életében nem járt volna bármilyen politikai rendezvényhez 1000 kilométerrel közelebb.
Persze a többségnek ez a stílus kell, mert mást nem ért. Mondjuk ezt se, de az a lényeg, hogy ezzel jól el van küldve a durva anyjába az összes antimagyar nemfideszes nemorbánrajongó (egyszóval hazaáruló), ennyi meg elég is a zászlólengető sültparasztnak.
Azért remélem, twittertomi bejegyzéseivel együtt ezek az írások mind-mind belekerülnek majd Bulvárvitkor viccújságába. Ezt a közkincset kár volna dugdosni, hagy lássa az utókor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@m.macskosz: A második linket végigolvasva lehet a fideszre szavazni, ha ilyen a kormányfö " tanácsadója "... Egy agresszív, jellemtelen állat " !!!
Vajon ki fizette a Lexus bérleti díját ??? Csak nem az adófizetö MAGYAR
állampolgárok ??? De az is figyelemreméltó, hogy 2006-os ugyröl 2011-ben
születik meg az ítélet...( Ítélet ??? )
m.macskosz
@hallgatag: Sz.Ferenc sem egy Szent Ferenc,
kopasz-kigyúrt béközepes, aki elbír egy negyven kilós diáklánnyal...
Gyanítom, hogy a tévé székház ostrománál is ott volt!
Először a kockaköveket dobálta, majd elmajszolt egy-két Túró Rudit.
human
@hallgatag: Szégyen, hogy milyen emberek tanácsát kéri ki Orbán vagy akár Matolcsy:
444.hu/2013/07/08/matolcsy-luxusszallodaban-talalkozott-habony-arpaddal/
Dr. Felipe
Na már készül a nemzeti krónika első száma? Itt a krónikaaaa, megjelent a krónikaaa, címlapon bulvár viktor, vezércikk bayer zsóca, vegyék vigyék, egyet fizet kettőt kap.
hallgatag
@human: Nagyobb szégyen, hogy egy szinten vannak...
( a béka segge alatt...)...:(
hallgatag
@Dr. Felipe: lehet, hogy visszajönnek a rikkancsok,
mint anno az Emkénél az Esti Hirlaposok ??
Csak az 80 fillér volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.