Bűntudata nincs, de bocsánatot kér a Magyarországra menekült zsidók deportálását idegenrendészeti eljárásnak minősítő történész.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Helyet követel a relativista történelemszemlélet. Tehát most kell rádöbbennünk, hogy
hiába küldte Horthy a magyar hadsereget a Don kanyarba meghalni, voltak , akik hazajöttek és tovább éltették a kormányzó urat. Ezzel kapcsolatba hozható (Orbán- Horti ) Viktor őnagysága jósága, hogy bár megtehetné nem küldi a liberális érzelműeket az oroszokhoz "málenkíj robot"-ra, bár a Legfőbb Ügyésszel történő szűkkörű konzultációt
követően már talán ezt is törvényesen megtehetné. Annyira jó vagy Viktor, hogy már ebben is korlátokat állítasz magad elé ?
Orsós Rodrigó
@coni: "Az összes többi ország szembe tudott nézni a múltjával "
A Benes dekrétumokat még ma is érvényben tartó Csehországra és Szlovákiára tetszik gondolni? Vagy arra a Romániára, ahol a magyar civileket halomra gyilkoló Avram Iancu olyan nemzeti hős, akiről nem csak utcák, de települések is vannak elnevezve és a szobra szinte minden erdélyi városban kötelezően ott van. Szerbia dettó ugyanez.
Igazi Trebics
Csókolom! Akkor tévedni teccett, vagy csak lehet, hogy tévedett.Egyébként miből teccett rájönni?
coni
@Orsós Rodrigó: Régen volt amikor Romániában is hamísították a történelmet. A szobor és utcatábla cseréknek semmi értelme, mert azzal nem lesz meg nem történt a múlt.. De azért Horthy szobrot avatni megint csak hiányos történelmi ismereteket feltételez.
Természetesen én arra gondolok, hogy felvállalják a valóságos történelmüket. Rajtunk kívül melyik nép tagadta meg?
lajospapa
Szakály úr megint tévedett! A mondat helyesen: hazudtam.
szablyafűrész
Jövő héten meg Szálasiból csinál majd Robin Hoodot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.