Szakály Sándor megköveti azokat, akiket megsértett minapi nyilatkozatával. A Veritas Történetkutató Intézet főigazgatója az ATV Szabad Szemmel című műsorában vasárnap azt is elmondta, lehet, hogy tévedett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Nem igazán volt az bocsánatkérés. Valami kínos magyarázkodás. Éppen csak sírva nem fakadt, hogy a csúnya világ nem érti meg Sanyikát.
Egy ovódai kertsarokban élő mesztelencsigába is több gerinc van.
coni
Érthető, ha nem fogadják a "bocsánat kérését" hiszen szándékos tévedés volt, mert egy történész egészen pontosan tudja mi az az "idegenrendészeti eljárás", annál is inkább, mert naponta halljuk a hírekbe hogy menekülteket idegenrendészeti eljárás keretében vissza!!! toloncolnak eredeti lakhelyükre. Ennyire nem keveredhet össze minden valakinek a fejében.
nehogymá
@GeoCravker: olyan volt ez az idegenrendészeti agymenése,mint amikor azt mondták,hogy tv székházat leamortizálókcsak beugrottak turó rudiért.de nem találták a büfést.
GeoCravker
@nehogymá: Amellett Braham ki kérhetné magának, mivel nem azt írta, amit Szakály kiolvasott a szövegéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.