Pár napja közterületi reklámnak számítanak a pártok plakátjai is. Ezzel egy rakás helyen tilos lesz választási plakátokat elhelyezni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Gyártsatok ruhát párt felirattal.ha a Nikéét azaddidastot lehet akkor maszopós figyuszos paolót is lehet hordani.
Nemigaz?
Mozgó nreklám ingyen!
nyanya001
Pedig lenne téma, de úgy látszik
eljött a rettegés !
tavaszi
városomban pont a politikai plakátokra hajazva anno megjelentek a vállalkozások plakátjai, mondván,ha pártnak lehet akkor a cukrászdás sanyi is vehet egy négyzetmétert, egy villanyoszlopon...volt is egy darabig. ameddig két autó egymásba nem rohant...2011-ben az önkormányzat egy tollvonással megszünntette az oszlopokon a hirdetést...TELJES JOGGAL. Mindenki elfogadta . országút mellett bent 50- 100 méterre moiost is lehet...de az oszlopokon semmi keresni valója egyiknek sem...pláne utána senki elnem takaritja...elev e nem a plakát számit mamár...ha nem a személyes megkeresés...és találkozás . kidobott forint arra a pá hétre telenyomni az oszlopokat. a választók mindég is tudták ...kikkel szmpatizálnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.