Összellenzéki tüntetést kezdeményez február másodikára a Paksi Atomerőmű bővítéséről szóló népszavazás kikényszerítése érdekében az Együtt-PM Szövetség vezetője. Bajnai Gordon ezt blogján jelentette be kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
martinpalermo
Nagy üzlet az ziher---kellene neked.és barátaidnak_azt elhiszem, de ez már nektek habart bab--azért menjetek ki a szabadba, a jó levegő jót tehet---főleg neked--elég sápadt vagy!
szablyafűrész
Na végre...éjjel-nappal zaklatni a gengszterkormányt egy nyugodt napjuk ne legyen...
martinpalermo
Amennyiben ettől a baloldaltól kikapnak, megérdemlik--de nem sanszos!
szablyafűrész
@martinpalermo: A zemberektől kell kikapniuk, nem a baloldaltól...
martinpalermo
@szablyafűrész: Tudod az a szerencsém,hogy nem kell pártokat dicsőítenem--mert egzisztenciális ,kényszerítők nem befolyásolnak.Az viszont ,nem hagyom szó nélkül,,ha valami nem tisztességesen működik.Teszem azt bármelyik párt ,és bármelyik személye legyen az
szablyafűrész
@martinpalermo: Ezzel a kérdéssel egy húron pendülünk...de a mutyi megkísérelt rejtegetési kísérletének a hiánya nem felháborít, hanem egyenesen felbőszít és akkor a Terminátor hozzám képest egy jóságos kistündér...
F_Viktor
@martinpalermo: Írod:
"Tudod az a szerencsém,hogy nem kell pártokat dicsőítenem (...) viszont ,nem hagyom szó nélkül,,ha valami nem tisztességesen működik."

Sajnálom, hogy csak "Tetszik"-et lehet nyomni, ilyenkor jó lenne egy felfelé mutatott középső ujj!
martinpalermo
@szablyafűrész: Nincs értelme,árt a szépségednek:-))---és sajnos szét rúgni sem tudjuk a seggeiket.A mutyikat nem rejtegetik---nem annyira szégyenlősek.Nem szívesen csesztetem a pártokat---mert azonnal azzal jönnek,hogy fityeszes--jobbikos, meg kiscserkész vagyok,stb.De gondolj bele egy kormány váltásba.10- pontban össze tudnám,foglalni,hogy miért nem lesz jobb az sem:De kár a benzinért, ha tevőlegesen nem vehetünk részt az életünk alakítóinak elfogadásában--a kiválasztásban még csak---csak!!
martinpalermo
@F_Viktor: Súlytalan vagy,mondhatnám pihe,dugd föl magadnak.
varirmag
A vízlépcsőt is megvétózták a ""hozzáértők"": Most majd szavaz a sok IQ betyár ""hozzáértő atomfizikus""".
F_Viktor
@martinpalermo: :-)))

A hozzád hasonló tisztességtelenek a fajsúlyos emberszabásúak, miközben mást mondanak, mint amit cselekszenek?
martinpalermo
@F_Viktor: Nézz a tükrödbe,ott látsz egyet--hat példányban".Szép fiam ,be nagy kár ,hogy apád paraszt,volt te is az maradtál"---mondja ezt egy Szögedi mondás:-))
tavaszi
szervezkedj gordonka...csak nyugodtan ...lesztek vagy 1000-ren...te idétlen selyemfiú. Ti kezdtétek ferenctestvérrel anno,hogy paks bővitése elkerülhetettlen...csak most letagadod..és napi politikába szeretnéd vonni a témát. NEM VEVŐ RÁD MAROKNYI CSAPATODON KIVÜL SENKI...Kiröhögünk...te senkiházi.
F_Viktor
@martinpalermo: Gyenge muzsika a parasztozás, ezzel csak egyszer lehet(ett) választást nyerni :-))
szablyafűrész
@tavaszi: Tévedni teccel, 2009-ben arról szólt a kormánydöntés, hogy "felül kell vizsgálni" a kérdést és nem tökig belemászni kertek alatt, mások (adófizetők) farkával simogani a csalánt...amelyet még az unokák farka sem felejt el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.