Összellenzéki tüntetést kezdeményez február másodikára a Paksi Atomerőmű bővítéséről szóló népszavazás kikényszerítése érdekében az Együtt-PM Szövetség vezetője. Bajnai Gordon ezt blogján jelentette be kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@martinpalermo: :-)))

A hozzád hasonló tisztességtelenek a fajsúlyos emberszabásúak, miközben mást mondanak, mint amit cselekszenek?
martinpalermo
@F_Viktor: Nézz a tükrödbe,ott látsz egyet--hat példányban".Szép fiam ,be nagy kár ,hogy apád paraszt,volt te is az maradtál"---mondja ezt egy Szögedi mondás:-))
tavaszi
szervezkedj gordonka...csak nyugodtan ...lesztek vagy 1000-ren...te idétlen selyemfiú. Ti kezdtétek ferenctestvérrel anno,hogy paks bővitése elkerülhetettlen...csak most letagadod..és napi politikába szeretnéd vonni a témát. NEM VEVŐ RÁD MAROKNYI CSAPATODON KIVÜL SENKI...Kiröhögünk...te senkiházi.
F_Viktor
@martinpalermo: Gyenge muzsika a parasztozás, ezzel csak egyszer lehet(ett) választást nyerni :-))
szablyafűrész
@tavaszi: Tévedni teccel, 2009-ben arról szólt a kormánydöntés, hogy "felül kell vizsgálni" a kérdést és nem tökig belemászni kertek alatt, mások (adófizetők) farkával simogani a csalánt...amelyet még az unokák farka sem felejt el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.