Egy szemtanúja volt a január 13-án történt bankrobbantásnak – derül ki az Országos Rendőr-főkapitányság hvg.hu-nak adott tájékoztatásából. A rendőrség lapjában, a csütörtökön megjelenő Zsaru magazinban pedig az is szerepel, hogy a 64 éves férfit a nap 24 órájában őrzik, és bekerült a tanúvédelmi programba. Hat verziót vizsgál a rendőrség a január 13-án történt Lehel úti bankrobbantással kapcsolatban – közölte a hvg.hu megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata – ezek egyike a pénzszerzés. A robbantó lehetséges indokával kapcsolatban hangsúlyozták, „a bűncselekmény nem emberi élet kioltására és/vagy személyi sérülés okozására irányult”, a végrehajtás során senki nem sérült meg. Az eljárás jelenleg ismeretlen tettes ellen folyik robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés és közveszély okozásának gyanúja miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Jó kis tanúvédelmi program, hogy máris sikerült elárulni, hogy 64 éves és férfi..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Ezt az embert küldte el a helyszínről a rabló!
Vizual
Nem értem. A motor rendszám nélküli volt, leírása az első perctől megvan, mi is ismerjük. A faszin bukósisak volt és fekete kezes lábas, ezt is tudjuk és láttuk a vidin. Már csak a tetves neve és irányítószáma a kérdés, de valószínű ez nem volt az overáljára kiírva, mert nem rendőr, nem kell. Akkor vajon mi lehet az ami miatt védett tanú lehet. Csakis, hogy ő a másik tetves aki alkut kötött a rendőrökkel. ha mindez nem igaz, akkor megint ott tartunk, hogy lövésük sincs az egészről. Nem ezt kellene kommunikálni ? Mert azt tudjuk, hogy a gyilkos, róbbantgatos maffiózók nincsenek már. És azt tudjuk, hogy ha nem a pénz, akkor a politika ami mozgatja egy ilyen terrorcselekmény elkövetőjét. De hol a TEK ? Mert a páncélosa Pesten cirkál.
dömdödöm
Béking nyúvsz ! Az alkesz homlesz megesküszik hogy a prérifarkast látta . :-)
Vizual
Sok a rendőr az ügyben ? Hát ha nincs tudás legalább a tömeg legyen meg. Szerintem meg kevés.
bukfenc
szerintem csak blöff ez a "csöves madár", mint védett tanú.
Ugrasztásnak szánják, de ahhoz kicsit gyenge.
És, - milyen szöveggel küldte el??
- a szomszéd kuka mindig zöldebb??
Vagy, - két sarokkal lejjebb egy autó kivasalt egy kutyát!,- mozgás fater! - lehet tunkolni!-
- Még meleg!
Esetleg megmondta a frankót?? - Mozgás fater,- itt robbantás lesz!, -de akkora, hogy még a vadméz is kirepül a füledből!!
Akkora nyomás lesz a fejedben amekkorát még a kannás bor sem okozott amit motor olajjal sűrítettél mert kicsit száraz volt oszt karcolta a gigádat!!
No, mint a tip-mixben akkor fogadok!
A motoros 25 évkörül fehér bőrű, szőke kékeszöld szemű, beesett arcú.
Tsa alacsonyabb, sűrűbb "vigyori", kopasz. Barna bőrű, de nem armani. Ő közelebb van a 30-hoz..
Szeretik az állatokat (kutyára gondolok) (az egyiknek van: logó fülű bassethound ?)
Ez neki brahis munka, kihívás és pénz...
stb stb...
a pénzt dobják a postaládámba! (a 10 millára gondoltam)
bukfenc
@dömdödöm: tegnap, 08:55

:)))))))))) :))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.