Öt éve járja a világot összehajtható biciklijén egy japán férfi. Világutazása Budapesten érhet kényszerű véget, miután a Kertész utcában szombaton ellopták a bringát. Azóta keresi, és reménykedik. Josihiro Simada japán világutazó öt éve indult útnak kerékpárjával. A bringát pénteken megérkezése után lelakatolta a 7. kerületben a Kertész utca 35-ben lévő hostel udvarán, aztán többet nem látta. Jó minőségű kerékpárzárát ugyanis elvágták, a bringát elvitték.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Két hét alatt rend lett...különben a kis japót is ellopták volna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@csa-csa: Nem tudom, de szerintem tök gáz, hogy ilyen hírhez kötik kis hazánkat...
A Tündik bündije
Jó kis országimázs teremtő hír...
Mondjuk meg is értem, hogy inkább érzelmi okok miatt fontos neki a bicaj. Az én montain bike-om is megvan vagy 15 éves (és milliószor lett már rajta javítva, cserélve ez meg az), de én is belebetegednék, ha ellopnák, annyit használtam már. Még az egyetem alatt vettem, azzal tekertem be reggelenként az albiból, és persze rengeteget kirándultam vele :-)
szöszmösz
A Kertész utca nappal is félelmetes, alig van forgalom, csak egy két lődörgő, színes fémgyűjtő.
JAJMÁR
Nem mondták neki, hogy Magyarországon hajtsa is össze az összehajthatót, és vigye fel a szobájába? :)

(Én összeraknák neki egy újat sec-perc alatt, csak nem tudok és nincs is miből :)
csa-csa
@Hellcat: igaz! enyhén szólva is tragédia, hogy nincs nap hogy ne szóljon a híradás valami - jó esetben - betörésről, rablótámadásról, rablógyilkosságról ! elképesztő a bűnelkövetések egyre brutálisabb megnyilvánulása ebben a tetves országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.