A budapesti német nagykövetség szerint az emlékhelyekkel kapcsolatos felelősség a magyar kormányé, a követség ugyanakkor sajnálatosnak tartja, hogy a német megszállásnak a budapesti Szabadság térre tervezett emlékművével kapcsolatos döntést nagyon gyorsan és széles vita nélkül hozták meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
mi van friccckém ?? szégyeled a multadat?? elözönlöttétek az országunkat vagy sem???.vagy úgy gondolod?? hogy ti tisztára moshatjátok a történelmi szarotokat..és a szemetet áthozzátok vagonokkal hozzánk??? micsoda mocsadék hozzáállás...lesz emlékmű...és nézned kell ameddig az országunkban szolgálod Merkel asszonyságot.-----vagy féltek a zsidóktól???-----hogy nem emelotek fel szavatokat . van is okotok a félelemre.
Dr. Felipe
Gondolom a német nagykövet is olvas újságot akkor nem értem miért csodálkozik hogy nem volt vita.
Itt még a paksi atomerőmű bővítésről sem volt vita mert mindent zorbánc elvtárs intéz akkor erről a tyúkszaros náci emlékműről meg pláne nem kell vitatkozni.
Zorbánc elvtárs eldöntötte hogy lesz és kész, tetején a birodalmi sassal, oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.