Nyílt levélben szólította fel Rogán Antalt, az V. kerület polgármesterét Kerék-Bárczy Szabolcs, a DK elnökségének tagja, hogy a politikus tagadja meg a kormány kérését, és ne adjon engedélyt a német megszállás emlékművének Szabadsági téri felállítására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
De most komolyan, olyan emlékmű kell nekünk, ami rekordgyorsasággal épül föl, mert valamiért nagyon fontos(?) majd 70 évre visszaemlékezve, ráadásul egy szégyenteljes időszakra-a német megszállásra emlékeztet. És mindez potyka 270 millióért?
Ha nem kell a szovjet emlékmű (mert nem kell) akkor ne kelljen a német sem. És nem kell török és osztrák sem. Találjunk már szép magyar vonatkozású emléket, nem igaz, hogy nincs egy sem. Nem muszáj mindíg szoborban gondolkodni. Lehet más jellegű alkotás is.
bretagne
@Szvetlana: Ne legyenek kétségeid, hogy ezekre bármi is hat. Öntörvényűek!!! Hülyék!
Szvetlana
@bretagne: Emlékév biznisz van:)) Különben is, Lázárnak már kész tervei vannak, akkor meg mit erőködik itt akárki is:))
gabrella
Sok pénzért már a terveket is megcsinálták, 270 milla meg kell valami jó havernak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.