“Már akkor is ott voltunk, amikor Orbán Viktor még nem, és akkor is ott leszünk, amikor ő már nem. A mostani helyzet nemcsak nekünk fájdalmas, hanem az országnak is rossz, de túl fogjuk élni” – idézi Andreas Treichl Erste Bank-vezérigazgató Magyarországra vonatkozó szavait a 444.hu. Treichl a Ziar Financiar román üzleti lapnak adott interjút, amely nagyrészt a csoport román érdekeltségéről, a BCR bankról szól, de érintik benne a magyarországi ügyeket is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Mikor látjuk már be, hogy ebben a tárgyban nem a bankok a hunyók, hanem az a szarházi genyó sumák és sunyi, parasztvakító kormány, amelyik a saját szarát a bankok nyakába akarja varrni, ahelyett, hogy kellő időben olyan pénzügyi normákat alkotott volna, melyek az uzsorakamat fogalmát kiterjesztették volna a bankokra is, de amelyik banknak ez nem tetszett volna, az mehetett volna innét.

Ehelyett zsinórban átqrta a tetű kormány a zembereket, ígéretekkel, hitegetéssel ( mottó: nem a zemberek fizetik meg ) ahelyett, hogy korlátozó pénzügyi intézkedéseket foganatosított volna.

Nem tette, mert nem merte, inkább hazudozik a mai napig, eredménynek állítja be azt, amiben egy deka pozitívum nincs, kiskapukat hagy a bankok számára a meglévők mellé, ha ügyes a bank és a zemberek beletörődnek, vagy nem futkároznak utána, akkor pénzügyi tilitolival mégiscsak beszedheti a bank a magáét - büntetlenül ! Márpedig a zemberek ma nem érnek rá napokat a bankokban üldögélni, hogy a legkedvezőbbet kicsípjék maguknak.

Egyszerű példa: az Ersténél azt mondta az ügyintéző bájosan, hogy kössek havi 10,000 rugóért baleset biztosítási humbukot, amely valójában csak részben az, aminek hívják és akkor minden banki pénzügyi akcióm ingyenes, de ez 10 évre szól, ha közben kiveszem a lét és megszüntetem a szerződést, akkor az aktuális - kivételkori - teljes összeg után a bank lecsíp magának 10 %-ot !
Mindehhez 20 percig nyomtatta a papírt. Már ekkor gyanús volt a dolog, nem szemüveggel, hanem nagyítóval lehetett csak átolvasni azt a 4-5 oldalt, amit a bankban nem tudsz végrehajtani - nekem is lepörgött kétszer is a parkoló óra, de mázlim volt - csak otthon.

Megtettem. Négy nap múlva - ekkor értem csak rá - szerződést bontottunk pénzügyi következmények nélkül, ugyanis a bank kiküldött egy papírt, hogy a névaláírásom nem egyezik a náluk nyilvántartott névaláírással, de a bank közben már a következő kéthavi lét - 20,000 HUF-ot levett a számlámról ! Ígérték, hogy visszateszik - most erre várok.
Ha...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@hetöndöe: (14:22) Hanem a legelső! :)
verőce21
kieg. /14:26/ És egyetlen, mielőtt még kombinálnál! @hetöndöe:
bukfenc
@verőce21: ma, 12:24

" Én nem egy, nem kettő olyan nagyvállalkozást ismerek,"

Ó te világlátott ember, -messziről jöttél, azt mond amit akar!!!
Dr. Felipe
Pont ma hallottam hogy az a maradék 60 ezer ember aki maradt a magánnyugdíj pénztárakban elég szép hozamot értek el.
Az a 3 millió ember akit meg bolseviktor megzsarolt és becsapott meg futhatnak a pénzük után.
Ennyit arról a szemenszedett fideSS hazugságról hogy a magánnyugdíj pénztárak eltőzsdézték a vagyont.
A vagyont ugyanis a bolseviktor és kurmánya tőzsdézte el és lopta el. Ennyi.
verőce21
@bukfenc: (18:02) Számítottam a kételkedésedre, mert megfellebbezhetetlennek és nagyon okosnak tartod magad! :)
pl. TriGranit - GRÁNIT Bank Zrt.
H–1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.

de vidéken több is van, Centrál Kft. 6000 Kecskemét, Batthyány u. 11.
ZÁÉV Építőipari Zrt. ZALAEGERSZEG, Millennium köz 1.
www.vg.hu/vallalati-adatok/zaev-zrt
KÉSZ Holding Zrt.
1095 Budapest, Mester u. 87.
www.kesz.hu/Kesz_csoport/15
KÉSZ Építő Zrt.- Szeged

De ugye nem kell említenem, van egy ilyen kis kuli-buli cége Simicskának is… :)
F_Viktor
@bukfenc: 2010-ben Orbán a KKV-nak ígért segítő kezet, vállalkozás-barát kormányzást! Semmit nem valósított ebből meg, évente 30-32 000 KKV ment csődbe!
A ceginfo.hu adatai szerint a kötelező törzstőke-emelés (3 millió forintra!) 200 000 hazai kft.-t fog érinteni. Ezeknek 70-75 százaléka le fogja húzni a rolót. Ez azonnal 140 - 150 000 KKV-t fog érinteni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.