Készítse a zsebkendőt, és élje át Mesterházy elképesztően hosszú kampánynyitó beszédét, és a róla készült megható portrét röviden, tömören! Ha az egész Mesterházy portréfilmre kíváncsi, itt megtalálja!

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Tökéletes inditás, csak tartson ki áprilisig !!!
akkor majd könnyeket csalhat a mostani
kormány és vezetök zokogó arcára !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@Vizual: Te észkombájn, itt nem a baloldalról van szó, hanem az összefogásról, ami sohasem volt erőssége a magyarnak! Olvasd el, amit írtam, ismételten, tán megérted, vagy fordulj valamelyik értelmes ismerősödhöz, bár kötve hiszem, hogy egy ilyen alaknak olyan lenne.
picike
kérem könnyekkel szememben nézem a videót és csak arra kérem méltó miniszterelnök legyen hü a hazához és az emberekhez , régen imádkozom e napért mely eléri a fontos rendeltetését küldetését ebben az országban ,gratulálok a gyönyörü és igazságos beszédéhez. igazságos tisztességes megélhetést Magyaroszágnak
picike
régen válaszolgatok ha tudok csak nem tudom mért irhat ide be mindenki na ezt jó lenne tudni végre nincsen semmi értelmes komment ami értékelhető csak a guny ha valaki egy normális jó szót ir vár ! ez a propeller ma és tegnap és holnap !!!
spu00
@Dr. Felipe: Meg mondaná, hogy a 3.000-s manyup befizetéskor miből fizettek nyugdíjat?Megtudná mondani, hogy a 600.000 ha földbérlet 600 személy és cég részére kiadott mennyire szociálisabb, mint az ebből 250.000ha kb. 6.000 embernek történő bérbeadása? Tudja, hogy miről ír, vagy csak jól megfizetik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.