Mesterházy Attila szerint csak a baloldali összefogás képes leváltani az Orbán-kormányt, ezért annak, aki változást akar, az összefogást kell támogatnia az áprilisi választáson.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Orbán még soha,sehol nem indokolta,hogy miért építteti a sok stadiont mikor sokkal nagyobb gondok vannak az országban.
Mesterházy azt mondta,hogy akinek a hobbija előbbre való mint a gyerekek etetése,akkor nagy gond van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@modera: Akik ott voltak,azok mind meggyőződésből voltak ott.Nem kellett őket odahajtani,mint a fideSS gyülésekre a közmunkásokat, közalakalmazottakat,a lengyel segéd csapatokat, az általános és közép iskolás diákokat és 1-2 üveg sörért a hajléktonokat!!Téged oda sem engedtek volna,mert ott nem kellet orbáni/birka/ módra bégetni!!
modera
@jancsik68: Felőlem annyian elmehetnek Mesterházy majomkodására, amennyien csak akarnak, de azt ne mond nekem, hogy ételosztás címén nem akcióztak már máskor is, és erre lesz még példa a választásokig. Egyébként odaengedtek volna, ha el akartam volna menni, mert nincs senkire ráírva, hova tartozik (max. ha valaki felismert volna), de eszem ágában nem lett volna elmenni, ahogy Fidesz nagygyűlésekre sem megyek el soha. Szóval ott nem lehetett volna bégetni Fidesz módra, mint írod, csak kötelet kiabálni a Fideszes emberekre. Szép párt, sok volt kivénhedt komcsi szimpatizánssal, szóval előre srácok!! :-))
modera
@F_Viktor: Az egykulcsos adó az nem ugyanaz, mint a rezsicsökkentés, mivel a nálam dolgozó embereknek ugyanúgy kedvez, mint azoknak, akik milliókat keresnek. Rendesen meg kellene fizetni a vállalkozóknak a dolgozóikat, főleg, ha ez módjukban is állna.
F_Viktor
@modera: Nézd meg a Bajnai adórendszerét 2010-ből, hogy mennyivel volt igazságosabb:
www.logsped.hu/kormany-elfogadta-2010-es-adoszabalyokat.htm
JAJMÁR
@kkalman: 21:54 Azzal én is megvárom a végét, de olyan jó hallani ezeket a szavakat és mondatokat, hogy "nem koncepciós perek", és "független igazságszolgáltatás" valahogy zene füleimnek. Ez a lényeg, én senkinek nem kívánok rosszat, csak ha bizonyítottan megérdemli :)
Desischado
@modera: Gratulálok! Mivel már többször dicsekedtél vele, -mondjuk megértelek valahol, - de az érdekelne, az a 200 ember mennyiért dolgozik? Tisztességes bért kapnak, vagy csak a "szokásos". Tudod, nekem a világon semmi bajom sincs azokkal, akik tisztességes úton teremtenek maguknak anyagi jólétet. Ismerek sok ilyet, akiktől egy centet sem sajnálok, sőt, boldoggá tesz a sikerük. Tudósok, művészek, feltalálók, mind előre viszi az emberiséget, nem lehetünk meg nélkülük. Az a legkevesebb, hogy anyagi siker is övezze őket. Én azokat utálom, gyűlölöm, akik mások nyomorúságából, kizsákmányolásából és lopásból teremtenek anyagi jólétet maguknak. Neked szerencséd volt, mert az az uniós pénz, meg a vissza nem térítendő támogatás, meg az amerikai partner belépése nem jött rosszul. Ezek nélkül nemigen lett volna lehetőséged. Nincs ezzel semmi baj, de bocsesz, hogy például én nem vagyok feltaláló, csak egy egyszerű, hétköznapi ember, aki élni akar, emberi módon. Nem tudnám, hova soroljalak, de egy az, hogy túl sokat dicsekszel, meg hangoztatod, hogy neked sikerült, és a fontosabb, hogy egy ilyen banda pártján vagy, ez már eleve jelzi, miféle személy vagy. Azért érdeklődnék, hogy aki nem ilyen szupermen, csak egy kétkezi dolgozó, annak nincs joga élni? Te végeztél életedben kemény munkát? Dolgoztál több műszakban, vagy akár szalag mellett? A nyakam rá, hogy nem. Te Íróasztal mellett vagy, és a valódi munkát hírből ismered. Nem baj, ha valaki nem fizikais, nekem is van olyan rokonom, aki íróasztal mellett ül, de ő tiszteli a kétkezi munkát, amit gondolom, te sohasem műveltél. Soha nem kellett kemény munkát végezned alacsony fizetésért, és nyilván nem kényszerültél három, vagy négy műszakban dolgozni éhbérért. Azért ha neked lennék nem osztanám annyira az észt. Lehet, hogy én nem tudnék semmit sem feltalálni, de az biztos, hogy a kétkezi munka nélkül sehol sem lennél te sem, meg a hozzád hasonló értelmiségiek sem. Van az agy, és a kéz. Egyik sem lehet meg a másik nélkül, de a kéznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.