A Fidesz alelnöke szerint a szocialisták három és fél éven át becsapták az országot, mert azt állították, hogy megújulnak, maguk mögött hagyják a Gyurcsány-korszakot, ehhez képest szombati kongresszusukon...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Dugós mr 20%kósa lallós Debrecen töröl metszett fa..a gyerek polgármestere!!! Ti meg vazze hány éve mondjátok hogy ha ti kerültök uralomra jobbak lesztek mint a szocik? Mondjuk jól mondtátok mert a lopásban, ország imázs rombolásban jobbak vagytok! A lázár lézer anyitisér janko meg elmondta a ruszkikat mindennek, a vezér mégis úgy fényezi putyin aranyerét Moszkvában, mint a nagymama a családi ezüstöt vasárnap délelőtt! Meg nem a vezér mondta annak idején azt a híres beszédet amiben elzavart a ruszkikat, és ahogy meghallották szegény ruszkik ijedtükben haza szaladtak. Hidd el lallós van hogy az ember később másként látja a dolgokat.
mariaberta
Talán jobb lenne, ha saját háza táján söprögetne, van ott elég szemét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.