Készítse a zsebkendőt, és élje át Mesterházy elképesztően hosszú kampánynyitó beszédét, és a róla készült megható portrét röviden, tömören! Ha az egész Mesterházy portréfilmre kíváncsi, itt megtalálja!

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Tökéletes inditás, csak tartson ki áprilisig !!!
akkor majd könnyeket csalhat a mostani
kormány és vezetök zokogó arcára !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Akkor csak ballag a katona, szájába csutora.
Fénykép a zsebébe, könnycsepp a szemébe.
mariaberta
De nem süllyedt le odáig, hogy tisztességben megőszült idős nagymamák kezet csókoljanak neki.
martinpalermo
Mondja meg valaki---miért is kellett annyira meghatódni?Talán a boldogság csalt könnyeket a szemekbe?
hallgatag
Tökéletes inditás, csak tartson ki áprilisig !!!
akkor majd könnyeket csalhat a mostani
kormány és vezetök zokogó arcára !!!
martinpalermo
@hallgatag: Bocs---mekkorát tévedsz--a regnáló kormány tagjai röhögni fognak,ha veszítenek is--és sírni majd az érkezők fognak---és nem sokára azok is kik hatalomhoz segítették,kedvenceiket.Üres már a kassza--azonnal hitelt kell felvenniük-Akkor pedig hozzá kell nyúlni a mi pénztárcánkhoz is---és ők is habozás nélkül megteszik ez biztos.
hallgatag
@martinpalermo: ez az oldal azért jó, mert különböznek a vélemények...semmi baj !!
bárzongora
Az én szememből dőlt a könny. A röhögéstől.
Egy ilyen kis törtető, tehetségtelen, erőlködő senki a ballibbant oldal miniszterelnök-jelöltje!!! :-))) Ordít róla, hogy megfeszül az erőlködéstől, hogy politikusnak látszódjon.
Gyurcsány egy csótány, de propagandában, szónoklásban, szarkavarásban (ami politikusi erény) zseniális. Mint amilyen Hitler volt.
Bajnai olyan, se íze se bűze, az ember nem tudja, hogy kiköpje, vagy lenyelje, de az biztos, hogy érti a pénzügyi ügyeket. Hogy ezt a tudását nem Magyarország javára kamatoztatja az most más kérdés.
De ez kis bohóc???
verőce21
A szociknak nem árt ez az összefogás. Éppenhogy ők a legnagyobb nyertesei! Gyakorlatilag begyűrték maguk alá az összes többit...
bárzongora
@hallgatag: Ha mondod...
Ez jutott az eszembe amikor regeltem. Lehettem volna logarléc is. Az jobb lett volna? :-)
Mangu
Nem könnyeztem, dühöngtem. A jelenlegi kormány munkáját nem kell volna értékelnie ilyen sokáig. Nem tud befolyásolni már senkit megállapításaival. A "Hívek" tesznek rá, sőt olaj a tűzre, lásd nyilatkozataikat. Az "összefogás" résztvevői nagyon tisztában vannak mindezekkel, teendőikkel.
Inkább Schmuck, Szili, Schiffer piszkos, megosztó aknamunkáját kellett volna kipellengéreznie, mert ezzel a magatartással ők az igazi ellenfelek. Természetesen ezen ellenzéki politikusok véleményét, elképzeléseit tiszteben tartom, de gyakorlati tettüket elítélem, mert ellentmond mindennek. Parlamenten kívülről nem sok mindent tudnak megvalósítani elképzeléseikből, illetve egy-két fővel megélhetési bűnözői tevékenységüket folytatják és dörgölődzhetnek.
keresztapa
A jelenlegi MSZP Gyurcsány nélkül nem tud létezni, mivel Gyurcsány személye az MSZP. A többi csak koldus a Gyurcsány udvarában, azt kapja amit Mesterházynak odadobott, a tagságot, kongreszussal együtt, hiszen ő irányító, és nem szolga, tevékenysége a megújulás ellen, és nem a megújulás mellett szólt.
Érdekességként ő nem sír de röhögi azt a lehetőséget amelyet az MSZP részére biztosított. Hiszen puccsista éráját Medgyesin már bizonyította, Mesterházy még könnyebb fajsúlyú, rövidebb időbe kerül taccsvonalra állítása, és a DK lesz az MSZP érdemleges tovább vivője. Az MSZP név elfog felejtődni, és a DK lesz az éltető, Gyurcsány párt, hisz ő egyedül képes ennek a megvalósítására.
Vizual
Hát igen. lehet röhögni. De az látható, hogy nem verték hülyére. Az anyja elmesélte, hogy majdnem, Orbán meg, hogy úgy elverték, hogy alig tudott felkelni. Ma már ha belúrgsz egy állatba, azért is hónapokat kapsz.
De tény, Mesterháza a gyerekkora után nem nyalogatja a száját önkéntelenül és meglehetősen kiegyensúlyozottnak látszik. Igaz ő nem lett gazdagabb 50 milliárddal mióta politizál.
Vizual
@keresztapa: Add már meg légy szíves annak a hírportálnak a címét ahol ezt a sok marhaságot olvastad.
Csak megjegyzem, Gyurcsány pld. a DK-t vezeti, köze nincs már jelenleg az MSZP-z. Talán ha a friss híreket is olvasnád.
Vizual
@Mangu: Na a másik etalon. Ennyi hülyeséget honnan szedtek ? Se Szilinek, se Schiffernek köze nincs a bal oldalhoz. SChmuk meg látszott, hogy amikor igent kellett volna mondania rögtön megsértődött. Amit hivatalosan kap a társaság abból megél. Mindegyik Orbán kreálmány.
adrenalink
A 4. perc után elővettem az Unicumos üveget...:)))
dr. prédikátor
Fütyesznyikek!!! Vajon a hőn útált vezéretek a csuti zsirdisznyó cigus fecalicus tudna e papír nélkül folyamatosan és értelmesen beszélni egy órán keresztül??? Mert eddig csak az előre megírt/ valaki által/ szöveget olvasta fel makogva!!!
keresztapa
@Vizual: A tényeket csak követni kell, és nem a hírportálok tévedését besulykolni, mert egyéni rálátás hiányába az a helyzet. Egyéni vélelmek kialakításához nem kell hírportál.
Csizmás Kond
@martinpalermo: Előre sírnak a győzelemre...:)
martinpalermo
@Csizmás Kond: Hallgatagot--szólítottam meg ez ügyben,aki igen tisztességesen válaszolt.Nem nagyon politizálok--mert a küldetésük tisztességes beteljesítését nem látom.Most kivételt tettem---és a volt Magyar TV-n megnéztem e óriási dzsemborit.Mit mondjak--ha jobboldali lennék kezdenék örülni.Az egész buli ---na nem sértem a sírósokat.Volt egy kitűnő,hopp mester a dagadt--koma..és az állítólagos nők bálványa,(érdekes gusztusuk van) önpolgármester jelölt.A felvezető két mozzanata---a jelöltet,a nagyanyáék nevelték--majd mikortól beszélni tudott első szava az MSZP--volt.A beszéde? a nagy semmi közé---ügyesen elrejtette "rózsanyelven" amit Bajnai imigyen közölt--immáron másodszor."Fájni fog"!!Szóval jó kis dzsembori volt----de ült még ott a "kispadon" egy Bajnai___egy Gyurcsány,egy Fodor---Akik viszont nem kiscserkészek!
Vizual
Na jól összejöttetek. Nem a tényeket kell követni ? Hát mit ?
Szvetlana
Hát akkor sírjunk együtt KOncz zsuzsával:

Nincsen olyan ember,
Ki ne érezné egyszer,
Hogy sírni kell. - Sírni kell.
Könnyítene rajta
Könnye, hogyha hullna,
Mégsem mer. - Mégsem mer.
Úgy nevet ő, mint aki csupa derű,
Észre sem venni azt, hogy oly keserű.

Nincsen olyan ember,
Ki ne érezné egyszer,
Hogy sírni kell. - Sírni kell.
Mégis rejti könnyét,
Azt hiszi, ha gyöngébb, félni kell. - Félni kell.
Miért hiszed el, hogy jobb a közöny,
Miért hazudnál? Sosem szégyen a könny.

www.youtube.com/watch?v=3Vdt71XWJ5w
Dr. Felipe
@keresztapa: Ahogy a fideSS katyvasz sem tud létezni bolseviktor nélkül. Ha a vezírt vinni kell Gratzba vagy Döblingbe, borul a kártyavár.
spu00
Gondolják, hogy az emberek egyre jobban felejtenek?" 2006-jan.-i költség csökkentő törvények, melyet jun.-ban vissza vontak, "bruttósított fizetések", nyugdíj adóztatási törvény.gyes., gyed. csökkentés, 13. havi fizetés, nyugdíj vissza vonása, iskola bezárás, 10.000 pedagógus elbocsájtás, kórházi ágyszám leépítés, eladósodás, energia árak emelkedése stb.,stb. Valahogy innen kellene kezdeni a felépítést. Az, hogy az ország fizetési mérlege, elfogadottsága pozitív, azt könnyű tönkre tenni, de megtartani, az a legnehezebb, s ez még egyetlen szocialista kormánynak sem sikerült. Az igaz, hogy a remény hal meg utoljára,de azért ne a mi kárunkra. Ha Önöknek mindegy, hogy mi lenne, de akkor csinálják saját maguknak.
kkalman
Az a politikus még nem született meg, amelyik könnyet tudna csalni a szemembe egy választási kampánybeszéddel. Ahhoz több kell.
Ami tény, összeszedetten beszélt, papír nélkül. És valahogy a fröcsögés is elmaradt. Ez az, amit Orbán a büdös életben nem fog tudni. Ha csak ez alapján kellene választani kettejük közül, akkor nálam ezt a fordulót Mesterházy nyerte. De, április 6. még egy kissé odébb van...
tavaszi
!!! könnyeket fakasztó lehetett amikor egy provokátor : kötelet emlegetett...ez nem semmi...szóval a beszéd az minden volt csak nem programalkotó felvázoló beszéd ...orbán szidás...kormány szidás----és hát a valoság teljes ismeretének a hiánya...nem igérek kánaánt...és társai...papirnélküli habraty...április 6 után lezscsak könny ...a 13.000-nek biztos...hogy a terembe beengedték az öszödi hazudozót...
Tekla
@verőce21: Sajnos igazad van. A facebook-os oldalamon végeztem statisztikát . Hát tragikus az amnéziások száma ebben az országban . Mesterházi 116 , Bajnai 95 , Gyurcsány 83 , Orbán 208 , Vona 141 ezer tettsziket kapott.
Az ismerőseimet vizsgálva már jobban látszik a szebb jövő! Mert a szociklónok 21, 13,15 , orbánc 20, Vona 68 ismerősöm tettsziké-vel dicsekedhet.
lenhardtibolya
Nem tudom, hogy miféle könnyekről beszél ez a fickó, mert csak a saját mamája pityeredett el, ahogy visszagondolt arra, hogy mivé lett csemetéje, micsoda "nagy jövő" előtt áll... Optimizmusa szemmel láthatóan hatalmas, de egy dologban nagyon téved: a Jobbik igenis szeretne változást és az is biztos, hogy egy Jobbikos kormány volna az egyetlen valódi megoldás Magyarország számára.
keresztapa
@Dr. Felipe: Gyurcsány rendelkezik mindazon tulajdonsággal ami a hatalom megragadásához elengedhetetlen követelmény: Rögtönzési ráérzés, ahhoz amit hallani akarva várnak a tömegek, vezér szónok szenvedély nélkül csak figura, ez jellemzi Mesterházy szereplését.
keresztapa
Egyetlen párt létezik az országban amely a liberális fertőződést elkerülve, a rend megteremtésének, a jogkövetés, elkötelezettje a Jobbik. Mentes az igaztalanságtól, az idegenszívűségtől, tiszta magyar érzületű képviselőkkel van jelen a parlamentbe.
Dr. Felipe
@spu00: Gondolja hogy el lesz felejtve a 3 ezer milliárd lenyúlása, a trafik mutyi, a stadion mutyi, a takarékszövetkezeti mutyi, a kaszinó mutyi, állami föld mutyi, a sok "nem megszorítás", az államadósság növelése, az ország eladósítása az oroszoknak.
Gondolja? Hát nagyon rosszul gondolja.
Dr. Felipe
@keresztapa: Azon ment bolseviktor egyenesen Moszkváig.
verőce21
@Tekla: (08:35) Kösz' a magánstatisztikát! Igen, minden dolgot a helyén kell kezelni! :)

(Azért az utolsó "Vona dömpindes"-t nem valamelyik angliai ismerősöd oldalán találtad?)
Dr. Felipe
@keresztapa: De nem ám, hanem eladósítani az országot.
Mangu
@Vizual: Te észkombájn, itt nem a baloldalról van szó, hanem az összefogásról, ami sohasem volt erőssége a magyarnak! Olvasd el, amit írtam, ismételten, tán megérted, vagy fordulj valamelyik értelmes ismerősödhöz, bár kötve hiszem, hogy egy ilyen alaknak olyan lenne.
picike
kérem könnyekkel szememben nézem a videót és csak arra kérem méltó miniszterelnök legyen hü a hazához és az emberekhez , régen imádkozom e napért mely eléri a fontos rendeltetését küldetését ebben az országban ,gratulálok a gyönyörü és igazságos beszédéhez. igazságos tisztességes megélhetést Magyaroszágnak
picike
régen válaszolgatok ha tudok csak nem tudom mért irhat ide be mindenki na ezt jó lenne tudni végre nincsen semmi értelmes komment ami értékelhető csak a guny ha valaki egy normális jó szót ir vár ! ez a propeller ma és tegnap és holnap !!!
spu00
@Dr. Felipe: Meg mondaná, hogy a 3.000-s manyup befizetéskor miből fizettek nyugdíjat?Megtudná mondani, hogy a 600.000 ha földbérlet 600 személy és cég részére kiadott mennyire szociálisabb, mint az ebből 250.000ha kb. 6.000 embernek történő bérbeadása? Tudja, hogy miről ír, vagy csak jól megfizetik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.