Mintegy kétszáz ellentüntető várta Vona Gábort Londonban, ahol a Jobbik választási programjáról tart előadást vasárnap délután.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Nem szeretném, ha a Jobbik kerülne hatalomra, sőt! Az egész pártból ez az egy ember, a Vona Gábor nyeri el időnként az elismerésemet. Most azért, mert odament személyesen, és nem leveleket írogat a mi pénzünkön nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Január: Így is őt választották a legsármosabb politikusnak, nem olyan régen.
karma1
Azt mindenesetre sikerult "kivivnia" Vona partjanak, hogy a legeroteljesebb europai naci partnak tartsak oket Londonban,... Hitler meg Mussolini most sirva kerik a receptet Vonatol, hogy "Hogy csinalta?"... Mi a feneert megy ki Londonba? Akik odamenekultek jopar szazezren, azok azert mentek oda, mert tele van a t@kuk a hazai politikaval es politikusokkal,... Ne szavazzanak senkire sem a magyar valasztasokon, maradjanak Angliaban, szavazzanak ott, aki az o eletuket hatarozza OTT meg,... Hagyjak a Magyarorszagon elo magyarokra a valasztas jogat...A Hyde parkban meg kulonben is meghallgatnak minden hulyet, errol hires a hely,...
bundi
hát erről sajna lemaradtam...pedig szívesen elmentem volna...
valahogy nekem erről a bátor sir robin jutott eszembe...
www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs
szablyafűrész
@Orsós Rodrigó: Magad alá fogsz üríteni ! Nekem is vannak jobbikos cimbikéim, a politika csak akkor kerül elő, amikor magas a maligánfok...amúgy meg tök békésen elhorgászgatunk, eliszogatunk egymás társaságában !
tavaszi
??? 200 ??? ...most komolyan de tényleg , ennyi koment 200 szerencsétlen londoni barom láttán??? ...ha fejre állnak egyesek vasingtonban izraelben akkor is 3 párti lesz a parlament , mind addig ameddig demokrácia lesz az országban. fidesz--maszop---jobbik.
...majd április 7-én visszatérünk rá.
Desischado
Az sem normális, aki erre a fasiszta náci bandára szavaz! Soha többé náci rémuralom, soha többé Auschwitz! És amúgy nem vagyok zsidó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.