"Valami biztos, hogy van" – ez lett a tegnapi chemtrail-szeánsz konklúziója, ami tulajdonképpen egy mérsékelten tudományos álló Békemenet volt. A PeCsában találkoztak szombaton este a mérgező kondenzcsík- és összeesküvés-elmélet hívők, hogy egy kicsit közösen utálják a "háttérhatalmat". A Blog Televízió videója.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@kkalman: Igen, de ha egy párt szavazatért cserébe a hóna alá nyúl a sötét gyalogoknak, pénzeli őket, és adja alájuk a lovat, Akkor az sötét jövőt vetít előre...
Nem gondolod?
Mellesleg demján nem cellázott ott...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nagy a hülyeség átka! Mással nem tudnak jönni? Ennyire futja, fiúk?
nahát
A tudatlanoknak mindig kell hinni valamiben, régen a vallás volt a legfőbb agymosoda, az újkorban bővült a témakör többek között az ufokkal és a chemtraillel.
lajospapa
Tegyük fel létezik valami titkos háttérhatalom.
Tegyük fel le akarja mérgezni a világot.
Akkor tegyük fel, hogy éppen így!
Akkor tegyük fel, ha sikerül , akkor ők hová bújnak?
A Tündik bündije
@nahát: A chemtrail jelenség - ahogy fentebb is kifejtettem - véleményem szerint hülyeség, de nem említeném egy lapon az U.F.O. jelenségekkel. Meglehetősen önámító dolog azt gondolni, hogy egyedül vagyunk egy akkora univerzumban, ahol nagyjából 6x10 a 24 hatványon csillag létezik (és nagyjából minden századiknak vannak bolygói, ami még mindig nem kis szám). Ráadásul akkora távolságok vannak, hogy év-tízmilliókkal ezelőtt már elpusztult csillagok fénye még csak most ér ide, de az ember még csak 380 ezer kilométerre, a Holdig jutott el. (Ha nem volt az is egy orbitális csalás).
bundi
@nahát: ejnye bejnye most szembemész a társaiddal ?
rézfánfütyülős
Ezt a butaságot egy hatodikos cigány gyerek is tudja cáfolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.