"Valami biztos, hogy van" – ez lett a tegnapi chemtrail-szeánsz konklúziója, ami tulajdonképpen egy mérsékelten tudományos álló Békemenet volt. A PeCsában találkoztak szombaton este a mérgező kondenzcsík- és összeesküvés-elmélet hívők, hogy egy kicsit közösen utálják a "háttérhatalmat". A Blog Televízió videója.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@kkalman: Igen, de ha egy párt szavazatért cserébe a hóna alá nyúl a sötét gyalogoknak, pénzeli őket, és adja alájuk a lovat, Akkor az sötét jövőt vetít előre...
Nem gondolod?
Mellesleg demján nem cellázott ott...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
272/300 a klágenfurti gép derűl.
Más erre nem ját,csak yeti,Ufo.
pbalage
jó sokan vannak ezek a "zsenik".
Én meg szervezek egy másik találkozót, hogy pl. "A nap azért nem kel fel éjjelente, mert a gonosz európaiak visszatartják."
A szellemi sötétség netovábbja, csak néznék meg, hogy a kicsapódó vízpára az a szar, azt látják, de ezeknél az ész kiverte a biztosítékot. Biztos mind békemenetes.
pbalage
egyébként leírhatom, hogy mi az a "kemtrél", ha valakit konkrétan érdekel. (fizikai/kémiai szemszögből). Az elmebetegeket nyilván nem érdekli, mert ez számukra túl sok.
levarosbukta
Az is hülye aki elhiszi, de még nagyobb aki terjeszti!
kkalman
Az emberi hülyeség rendszer és pártsemleges, ráadásul nemzetközi. Kell ennél több?
bundi
@kkalman: Igen, de ha egy párt szavazatért cserébe a hóna alá nyúl a sötét gyalogoknak, pénzeli őket, és adja alájuk a lovat, Akkor az sötét jövőt vetít előre...
Nem gondolod?
Mellesleg demján nem cellázott ott...?
A Tündik bündije
Valami biztos hogy van, mert minden kipufogógáz egészségtelen, a repülőgépeké is, de ez tömény ökörség...
A kondenzcsíkok a szél és a levegő hőmérséklete miatt nem ugyanannyi idő alatt tűnnek el. Azok a fotók pedig, amiket mutogatnak a repülőgépek felszereléseiről, teljesen normális használati tárgyak a légi közlekedésben. (Például hőmérséklet és áramlásmérő, sebességmérő stb).
Plusz egy roppant logikus ellenérv; a légi folyosók 10-12 ezer méteren vannak. Mivel ilyen magasságban már semmi nem állja a szél útját, kialakulatlanak olyan futóáramlások is, amelyek sebessége elérheti az óránkénti 250 km/h-t is. Ennek köszönhetően jut néha szaharai homok az esővizünkbe, vagy vulkáni hamu a déli sarkra az USA-ból. (pl. St. Helens kitörése 1980-ban, a hamut fél év múlva már az Antarktiszi csapadékban is kimutatták). Szóval akárki állna emögött, és akárhol élne, jó mélyeket szippanthatna a cuccból ő is.

Hogy egy idézettel éljek: "Régen is ennyi hülye volt, csak a net miatt most jobban szem előtt vannak."
lenhardtibolya
@pbalage: Engem valóban érdekel, hogy szándékos beavatkozás történik-e, bár tudom, hogy igen. Állítólag az időjárást próbálják ezzel a vegyi permetezéssel kedvezően befolyásolni... (Hát, ez valahogy éppen fordítva sikerül).
Szerintem legyinteni, és azt állítani, hogy mindez a repülőgépekből kikerülő kondenzcsík, bizony struccpolitika, hiszen a chemtrails-csíkokat párhuzamosan repülők húzzák, és a földre érve ezek az anyagok (nemcsak aluminium, hanem nehézfémek és egyebek is...) mérhető elváltozást okoznak, súlyos környezeti terhelést az egészségügyi határérték felett.
Nem hiszem, hogy helyesen teszik, akik elbagatellizálják a témát, és ostobának nevezik mindazokat, akiket izgat a téma.
silber13
@A Tündik bündije: A japánok ki is használták Amerika ellen az óceán fölött nyugatról keletre fújó állandó " jet streamet" és 1944-ben megkisérelték bombázni Amerika nyugati partjait, cseekély sikerrel.
silber13
@lenhardtibolya: Ibolya kedves! Olvasva írását, hát bizony elálmélkodtam. Hogyan is juthatrott ilyen következtetésre? Ez erősen Echo TV kitalálmánynak tűnik. Komolyabb embernek gondoltam kedves Ibolya!
leszúrt rittberger
@lenhardtibolya: Az nem lehet, hogy azért párhuzamosak a csíkok, mert minden repülő valamelyik leszállópályára tart, amik úgynevezett repülőtereken találhatók, na most ezek fix földrajzi helyek (lásd. Ferihegy), de legalábbis nem tologatják őket jobbra balra a pusztában?

Csak kérdezem, "bár tudom".
SwordFish
Undorító dolog rögtön békemenetezni és fideszezni és ezzel elbagatellizálni és lejáratni
azokat, akik fel akarják tárni az igazságot a háttérhatalom aljas terveiről.

Már hivatalos források is megerősítették, hogy létezik a chemtrail.

MI persze még ott tartunk, hogy összeesküvés-elmélet, mer a ballib média kigyúnyol
mindent, ami ezzel kapcsolatos, a jobboldali média meg hallgat.
SwordFish
@pbalage: Nem az a szellemi sötét, aki véletlenűl meglátja az igazat, mert néha kilát a
ködből.

Én csak ennyit mondok. >:-)
SwordFish
@levarosbukta: Ne láss, ne hallj , semmit, csak azt hidd el, amit a hivatalos média terjeszt!

És akkor benne maradsz a Mátrixban! (ha neked úgy jó) >:-)
lenhardtibolya
@silber13: Sajnos bizonyított tény a szándékos légszennyezés. Nyugodtan nézzen utána, ha nekem nem hinne! Mellesleg egy sajtótájékoztatóban megkérdeztem egy akadémikustól is a dolgot és bizony nem cáfolt...
lenhardtibolya
@leszúrt rittberger: Lehetne így is, de akkor meg minek az a bizonyos tartály?! Ráadásul itt nem utasszállító repülőkről van szó...
POBOTHNK
Itt szórják, de a svédek be is gyűjtik mire földet érne.
Vizual
Szent ég ! Ennek a FIDESZNEK ez is megy. Csokorba szedte a nyomottakat.
A Tündik bündije
@silber13: Erről a japán eksönről nem hallottam de el tudom képzelni, mert egyébként logikus lépésnek hangzik.
silber13
Valóban volt ilyen, tán japán papirból csinálták a léggömböket, gázzal töltötték és egyszerű barometrikus magasság szabályzóval látták el. Volt némi siker, pl leégett egy kisebb erdő, de az amik hallgattak róla és így a repüléseket leállitották. A kár USA oldalon csekély volt
martinpalermo
@A Tündik bündije: tegnap 22:49 re.Remek értekezés a kondenzcsík kérdésről.nem mellette--és nem ellene,amit én olvastam.1.A NOAA amerikai óceanográfiai,és légköri felügyelete-elismeri(2000) a kondenzcsíkok klímára gyakorolt hatásait--amit a NASA megerősít!2.a szét nem bomló csíkokat vizsgálók,kémiai anyagokat,sőt biológiai ágenseket,is találtak-s a lehullott apró szálak,hámsérüléseket okoznak,és lassítják a sebek gyógyulását! Ugyanezen a helyeken,megnő az asztmatikus- új betegek száma,is.3.Nem egy ízben a repülő kondezcsíkja,nem egy ízben ,néhány,másodpercre megszakad, tartály átkapcsolás miatt.4.Az amerikai képviselőház,2001-ben megtiltja,a chemtrail kifejezés használatát is5.Teller Ede---egy olaszországi konferencián kijelentette a Föld klímájának módosítása zajlik!.Az idézetedre pedig annyit--te közéjük tartozónak ,érzed magadat? ,,mert én biza nem:))
A Tündik bündije
@martinpalermo: Nyilván hatással van a klímára, mivel az égéstermékek különböző anyagokból, kis mennyiségű oxidokból, kénből, nitrogénból, szén-dioxidból, vízből állnak, úgyhogy ezek közt vannak szennyező anyagok is, mint minden égéstermékben. De ettől függetlenül a szándékos chemtrail szennyezést - hogy stílusos legyek - légből kapott ötletnek tartom.
martinpalermo
@A Tündik bündije:))szia Én értem ,és végig olvastam a szakértő tudósok százféle verzióit--hát mit mondjak,kovász van e dologgal kapcsolatosan.Gondolom olvastad a HAARP--című tudományos gyűjteményt,ha nem ,szerintem nézd meg:)))
A Tündik bündije
@martinpalermo: A HAARP High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis a Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program rövidítése.
Ami pedig azt illeti, igen tudom, miről is van szó.
Egyesek szerint amolyan "halálsugár." Amerikai szuperfegyver amit egy texasi fizikus (Bernard Eastlund) dolgozott ki Nikola Tesla munkásságára alapján. Az elmélet szerint a rendszer szükség esetén létrehozza azt a "halálsugarat" amely (az ionoszféra visszaverő képességét felhasználva) képes akár a földgolyó másik felén található katonai objektum megsemmisítésére, de legalábbis annak elektronikájának tönkretételére.
Esetleg időjárás-befolyásolásra alkalmas eszköz, de ezen felül képes például szökőár vagy földrengés létrehozásra is. Ezt az elképzelést főleg arra lapozzák, hogy a 2008 májusi szecsuáni földrengés elpusztította az egyik legnagyobb - és legtitkosabb - kínai katonai bázist a szecsuáni hegyek között, ahol a kínai atomprogram egyik laboratóriuma és a légierő különleges kísérleti telepe is otthont kapott, és egy ideje már komoly fejfájást okozott az USA-nak.
martinpalermo
@A Tündik bündije:))) Szenzációs vagy --de ezt már rég tudod nem?:-))-igen szóról szóra igaz, és állítólag ,valahol a környéken ,földön,kivűliekkel harcol az US ARMY.Ez is cikk, ha érdekel megkeresem neked.Most szép éjszakát tartalmasat neked, mert az első figyelmeztető jelzés érkezett a kedvesemtől.
Desischado
Nagy a hülyeség átka! Mással nem tudnak jönni? Ennyire futja, fiúk?
nahát
A tudatlanoknak mindig kell hinni valamiben, régen a vallás volt a legfőbb agymosoda, az újkorban bővült a témakör többek között az ufokkal és a chemtraillel.
lajospapa
Tegyük fel létezik valami titkos háttérhatalom.
Tegyük fel le akarja mérgezni a világot.
Akkor tegyük fel, hogy éppen így!
Akkor tegyük fel, ha sikerül , akkor ők hová bújnak?
A Tündik bündije
@nahát: A chemtrail jelenség - ahogy fentebb is kifejtettem - véleményem szerint hülyeség, de nem említeném egy lapon az U.F.O. jelenségekkel. Meglehetősen önámító dolog azt gondolni, hogy egyedül vagyunk egy akkora univerzumban, ahol nagyjából 6x10 a 24 hatványon csillag létezik (és nagyjából minden századiknak vannak bolygói, ami még mindig nem kis szám). Ráadásul akkora távolságok vannak, hogy év-tízmilliókkal ezelőtt már elpusztult csillagok fénye még csak most ér ide, de az ember még csak 380 ezer kilométerre, a Holdig jutott el. (Ha nem volt az is egy orbitális csalás).
bundi
@nahát: ejnye bejnye most szembemész a társaiddal ?
rézfánfütyülős
Ezt a butaságot egy hatodikos cigány gyerek is tudja cáfolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.