Nem azt kiabálták az MSZP szombati nagygyűlésén, hogy "kötelet", hanem azt, hogy "börtönt" - reagált Mesterházy Attila az mno.hu cikkére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ami az indulatokat illeti, meg tudom érteni bármelyik hangzott is el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Ami az indulatokat illeti, meg tudom érteni bármelyik hangzott is el.
karma1
Nem ertem: miert varnak elhatarolodast Mesterhazy Attilatol? Egyertelmu volt, hogy nem O kiabalta, hogy "kotelet", Magyarorszagon pedig allitolag szabad velemeny nyilvanitas van, tehat ha ismeretlenek EZT kiabaltak be, akkor a bekiabalonak EZ volt a velemenye, amihez Mesterhazynak nincs semmi koze, csak annyi, hogy akkor hangzott el, amikor O is ott volt, es O elmondta, hogy Neki mi a velemenye az elszamoltatasrol. Ahhoz kepest, hogy Romaniaban sincs halalbuntetes, a Ceausescu part is kivegeztek, mert eleget tettek ezert a buntetesert; nagyon is megerdemeltek... Orban es a sleppje nem tudja masra atharitani a felelosseget, mert MINDENT O tett, pl. az uj atommutyi szerzodesen is az O neve szerepel, es ezzel mar kimeritette az emberiseg ellen elkovetett buntett kriteriumat, vagy nem?
Senara
Hatalmas hír a gázszerelőt akasztással fenyegetik :-))). Mesterházi feleslegesen magyarázza a semmit ! Egy kamu magas labda , erre is rávetődtek mint a Bajai videóra ! :-)))
nahát
Nem kicsit hülye mesterházi a köteles maszopnyikokkal együtt! Ez hol él?
MR.Dagadék
@nahát: Szia ,ne haragudj, de mit jelentenek ezek a szavak?
...maszopnyikok és a többi?

-őszíntén kérdezem,mivel nagyon nem értem,hogy mit jelentenek.
Dr. Felipe
Hát bizony aki számolatlanul dézsmálja a közvagyont annak kevés a 30 év.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.