Nem azt kiabálták az MSZP szombati nagygyűlésén, hogy "kötelet", hanem azt, hogy "börtönt" - reagált Mesterházy Attila az ATV Szabad szemmel című műsorában vasárnap a Hír Tv felvétele alapján írt mno.hu cikkre, amely szerint a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje nem határolódott el a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterre vonatkozó kijelentéstől.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@spu00: elmúlt 3 évben mindig alatta voltunk a 3%-s államháztartási hiány alatt, mely a múlt évben 926 mrd volt, s ha azt nézzük, hogy a Gy. kormány alatt volt 7,6%, mely kb.2.100 mrd, akkor ha nyitott szemmel nézik, akkor fanyalogva is , de nagyság rendekkel jobb az ország állapota, "
-a fizetésemből összesen 27% adót vonnak le.Érdekes, most 2X fiztek egészség.biztósítást- a term. egészségbizt. járadék(9044ft) és pénz.egészségbizt. járadék(6033ft).Ezt nem fizettem a Gyurcsány kormányzása alatt!! Az adózott fizetésemből, még fizetek 27% áfát = 54% adó!!!Í És még sorolhatnám az utobbi 4 év adónemeit.
martinpalermo
@spu00: 1.Egyes szám első személy,ha már megszólít! 2.Ön már csak tudja, hogyan lehet bekötött szemmel,a környezetről véleményt alkotni,nekem ez új--engedelmével nem veszem át módszerét-nyitott szemmel élek!3."Ókori" statisztika,,volt valamikor olyan is azt mondják 40 fillér volt egy zsömle.4.A mai kormány hatalmas statisztikáját én nem "eszem" tőlem pénzt kérnek mindenütt--és mikor elfogy, majd beviszem az ön statisztikáját,megmutatom nekik, mert itt valaki nem mond igazat.5.várom a hét végét mikor baráti társaságommal, ami már nagyon vár pókerezünk--és iszunk egy jót!--kizáróan politika mentesen.De ha tud új statisztikákról írja meg,nem érdekel nagyon,de önt tisztelve, ígérem elolvasom.
spu00
@martinpalermo: Tudja a 40 filléres kifli M.o-n, s a Szovjetunió 13 kopejkás benzine az ideológia és a gazdaság tönkre menése következtében vált illúzióvá. s követhetetlenné.Mit gondol miért volt olyan sokáig 40 fillér? 22 milliárd dollár hitele miatt. S ha ezt vissza kell fizetni, akkor további hiteleket kell felvenni, s annak a kamatát is kell fizetni , s mindjárt 15-20-30-40 Ft. fog fizetni.Ugye milyen egyszerű? Na és kik voltak a nagy hitel felvevők? s kit szidnak Önök? Ne gondolják, hogy Önök látnak, Önök hisznek, de miért?
martinpalermo
@spu00: Nyitott kapukat dönget!Olyan politikai ,szemináriumokat tart nekem--amihez semmi közöm nincs!Már írtam önnek,nyitott szemekkel járom utamat,és nem értem azt,amit ön nem ért.Nem vagyok templomjáró ember,de hiszek saját erőmben---élet tapasztalatomban,és nem utolsó sorban a tisztességesen elvégzett munkában.És nem érdekelnek homályos ,lózungokban,elrejtett politikai agitációs értéktelenségek.Ezért kérem " Hagyja a dagadt ruhát másra"!Engem ,pedig kíméljen meg politikai eszméitől,mert nem érdekelnek.
kiskutyauto
Élőben hallgattam HANGOSAN elejétől végig az egész rendezvényt. NEM LEHETETT ÉRTENI, amit bekiabáltak. Könnyen lehet hogy a fizeSS-maffiamédia manipulálta, mert ezt csak az orbáncsicska-médiákban jól hallhatóan lehetett a bejátszásban tapasztalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.