Nem azt kiabálták az MSZP szombati nagygyűlésén, hogy "kötelet", hanem azt, hogy "börtönt" - reagált Mesterházy Attila az ATV Szabad szemmel című műsorában vasárnap a Hír Tv felvétele alapján írt mno.hu cikkre, amely szerint a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje nem határolódott el a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterre vonatkozó kijelentéstől. Az mno.hu vasárnap számolt be arról, hogy kötelet javasoltak adni bekiabálók a felcsúti polgármesternek az MSZP szombati nagygyűlésén, amit több újságíró már akkor egyértelműen a helyszínen is hallott, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila pedig nem határolódott el a kijelentéstől.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
semmi okunk csodálkozni,hogy a baloldalon kötelet emlegetnek...ez durvább mint a szemkilövés...és a gumibotozás ...rugdalás földön fekvő emberbe...annyira aljas ..és gátlástalanul rohadt egy féreg..hogy képe s a "kötelet" szót "börtönnek" hallani...megvan felvézelen...szépen lelassitottam...teljesen tisztán...szól a fehivás a baloldali válastztási könnyeket előcsaló összefosáson..a "kötelet " szavacska ...a megujjulás jegyében...(olyan jól jött mint a videóhamisitásuk...) ...ilyenek..erre futja ...ennyit tudnak...
Cicamama55
Sajnos az igazságtalan, rossz intézkedések sora, a törvények "formára szabása" , a mérhetetlen nyomor, a rengeteg hazugság, az ellenzék szavának nem meghallása ide vezet...Akár hogyan is nézzük, az ellenzék a választó polgárok jelentős részét képviselték a parlamentben, de már lassan szóhoz sem juthattak a választott képviselőik. Félre magyarázott mindent a kétharmad. Itt már az a csoda, hogy ha látszatra is de béke van!
F_Viktor
@tavaszi: Játszod a hü**ét? Ez a bekiabálás Köteles Kövér Plüss Laca szavai ismétlése volt!
Kötelestől ki határolódott el? Maga a Kedves? Ha nem, akkor ne rinyáljatok, hogy Mesterházynak meg kellene követnie az ilyen bekiabálót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.