Akkora lyukat ütött a Fővárosi Vízművek pénzügyein a külföldi tulajdonosok kivásárlása, a rezsicsökkentés és egyéb változások, hogy a fővárosnak egymilliárd forinttal kell kisegítenie a céget. Ellenkező esetben bevonhatják a működési engedélyét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Súlyos pénzügyi helyzetbe hozta a Fővárosi Vízműveket a külföldi befektetők részesedésének visszavásárlása, a rezsicsökkentés és más törvényi változások, ezért, ha a főváros nem ad egymilliárd forintot, a működési engedélyét is elveszítheti. Lényegében ez áll abban a javaslatban, amit a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésére nyújtott be két főpolgármester-helyettes, György István és Bagdy Gábor.
mekkelek
Tehát az adófizetők egyik zsebébe raknak, a másikból meg ugyanennyit - vagy mégtöbbet - kivesznek. Ez a nagy rezsikökkentés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.