Tavasszal jön az újabb rezsicsökkentés, de ezúttal nem egyszerűen ajándékba. A Fidesz tudatosan időzítette úgy a döntést, hogy a következő hónapokban folyamatosan lehessen szó a témáról, a választók pedig úgy érezzék, a választás tétje az újabb rezsicsökkentés is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@tavaszi: Nem vagyok én dühös. Az a sok "tejszínhab", amit felsoroltál engem nem érint. Nekem, az országhatár közelében élő rokkantnak semmit nem jelent az, hogy utazhatok a metrón0 nem járok Pesten. A focimeccset leßarom, nem érdekel, a Fradi meg még annyira sem. Koromnál fogva a duális szakmunkásképzés is annyira érdekel csak, mint amennyire a foci, azaz, semennyire.
Számomra már kikaparta a büdös görény vezéred a gesztenyét, amikor harmadolták a rokkant nyugdíjamat. Most meg kaptam nagy kegyesen 2,4% emelést. Hát menjenek a büdös pichába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Akarsz még rezsicsökkentést?

Én adócsökkentést akarok!
m.macskosz
@percsi: Úgy érted, méltányos lenne, ha a politikai elit,
--aki történetesen a milliárdosokkal azonos nálunk--
ne adózzék csak 9%-kal? (A lájkot véletlenül nyomtam, bocs!)
Desischado
Rendes munkahely kell, tisztességes Uniós fizetésekkel, és meg van oldva, hogyan fizessük a rezsit!
Yoda69
Azt is szijek bele a szolgenbe, hogy:
210 az Euro, hujje-hujje hajjajaj
252 a Svajci frank, hujje-hujje hajjajaj
Megmentunk benneteket hitelesek,
Hujje-hujje hajjajaj
dömdödöm
@Desischado: Lehetetlen ! :-(((( Ez egy olyan ország olyan térségben olyan korban olyan gazdasági szereplőkkel és vezetőkkel ami alapvetően kizárja hogy itt nyugateuropai fizuk legyenek , az itt gyártott árúnak nincs piaca , sehol a világon nem kell . :-(((((((((((
percsi
@m.macskosz: Én nem azt írtam, hogy a milliárdosok kapjanak adócsökkentést!!
Az áram, gáz árát lehet szabályozni, mint ahogy most is, a kedvezmény mennyiséghez van igazítva. Az SZJA-t is lehet bérhez igazítani, ezt is tudjuk.
Azért, hogy a tolvaj milliárdosok ne 9%-s áfát fizessenek egy kiló krumpliért, nem fogok éhen halni! A tolvaj milliárdosoktól nem az adócsökkentést kell sajnálni, hanem el kell venni tőlük, ami nem az övek! A mostani adózással a szegények szegényebbek, a gazdagok gazdagabbak lettek, a kisvállalkozások tönkre mentek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.