A baloldalról már ismerős és meglehetősen ellentmondásos nyilatkozatot tett egy az ATV-nek nyilatkozó „tanú”, aki állítása szerint jelen volt az MSZP kongresszusán. Emlegetett börtönt, csak épp nem úgy, ahogy Mesterházy, és bedobta a manipulációt, valamint a provokátorokat is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
annyira kilóg a lóláb,ma megtalálták az elnem hangzott börtönbe bácsit...holnapután megtalálják a köteles bácsit is...magyarázkodás----hazudozás fenyegetőzés ...hogy feljelent a maszop...és feljelent ...seggfej maszop nem vagytok abban a helyzetben hogy benneteket bár ki is komolyan vegyen...napnál világosabb ...elhangzott a szó..."kötelet"...ezt a büdös életbe nem mossa le rólatok senki...de milyen is lehetnétek...ott ült dopmen...és sok senkiházi...és polyácátok forgolódott mint kakaska a szemétdombon...senki nem beszél a gyűlésetekről csak negativ hangokkal...programról egy szó sem...internacionálé szavaiaval: mindenek voltatok...és most végképp semmik lesztek...végképp eltörölve..."
Dr. Felipe
@tavaszi: Te képviseled itt a jobboldalt? Hát ez gyönyörű. Még bayernácizsóti sem írhatta volna le szebben.
Na csak így tovább. Kitartás. Már csak pár hét és mentek a szemétdombra.
verőce21
A történelmi baloldal a történelmi megsemmisülés felé menetel továbbra is!
Dr. Felipe
@verőce21: A vak (nem a komondor) is azt mondta, majd meglátjuk hogy melyik oldal semmisül meg.
verőce21
Csak azt nem értem, az összeborulás többi vezetője miért nem áll ki Meseházi "börtön" hazugsága mellett? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.