Tavaly májusban járt le Letenai Mária, az Ady igazgatójának mandátuma. Egyetlen pályázóként a nyáron megint megcélozta az állást, szakmailag támogatták is, de első körben nem nyert – írta a Cink.

A lap szerint az egyik felkért közművelődési szakértő, Török József szerint nem volt rendben a végzettsége. a város jegyzője a kérdésben a megyei kormányhivatalhoz fordult, akik kimondták, hogy Letenai pályázata igenis megfelelt a jogszabályi követelményeknek, és a jelölt az előírt szakmai gyakorlatnak is eleget tett, így nincs akadálya a kinevezésének. A testületi ülésen azonban váratlanul nem nevezték ki, hanem új pályázatot írtak ki.

Az 1992-es kulturális törvény előírja, hogy az összevont intézmény, könyvtár és művelődési ház, vezetéséhez két végzettség kell. A legutóbbi pályázaton hárman indultak el.Zalavári László, a művház igazgatóhelyettese, Munczig Dénesné és Menczer György helyi rendezvényszervező.

A Cink információi szerint kedden összeült Baján a szakmai bírálóbizottság, ahol Papp Gábor jegyző kijelentette, hogy meg van az 5 év gyakorlata Munczignénak. Abba bele lehet számolni a Baja Hangja, helyi rádió, ügyvezetését. Ami igaz, hogy nem kultúrális tevékenység, hanem cégvezetés, de mégis. Na. Városi hírek szerint azóta előkerült még egy papír a Baja Marketing Kft.-től, hogy ott is dolgozott Munczigné és akkor meg már bőven meg van az előírt 5 év gyakorlat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez már hanyadik ember a Nagy Magyar Felcsúti Kurucgyerek Pártban, akinek nincs megfelelő végzettsége? Számon sem tudom tartani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Ez már hanyadik ember a Nagy Magyar Felcsúti Kurucgyerek Pártban, akinek nincs megfelelő végzettsége? Számon sem tudom tartani.
hallgatag
Zsigórobika...csak ugy folyik a ... a szádból !!!( Powered by Hofi G.)
szablyafűrész
Nyugi ! Eltelik még 1 hét és tutira lesz doktorija, valamint 30 év szakmai tapasztalata és ebbe beleszámít az ovi és az általános isi is...
Hellcat
Már megint a fidesz mutyizás ezekkel a pozíciókkal...
Nil
Várjunk még egy kicsit hátha lesz több is ... ma nem nehéz igazolásokat, papírokat beszerezni ha kell egy álláshoz - elég sok hír szól erről
szablyafűrész
@Nil: A gengsztermaffia az E.on mellé vett néhány nyomdát is a kellemetlen kérdések kilövésére...
hallgatag
Zsigó maga a kamu...Mr.felolvasó ismétlögép. ( fizetett)
Desischado
Gyerekek, mostantól én is Dr. Desischado vagyok! Kéretik a sok pénzt a számlámra utalni!
ipan54
Megválasztották az uj könyvtárigazgatót ! / grat. Z. Lászlónak/
karma1
Eleg tre' dolog egyeduli indulokent masodiknak celba erni...
Az a masodik kft micsinalt? Szellemi- vagy kereskedelmi gyakorlatot igazolt? Mar megint Baja,... Megint Zsigo...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.