Összesen tíz jármű ütközött össze szerda délután az M0-s autóút 58-as kilométerénél, a baleset részese volt egy katonai tehergépjármű is. A műszaki mentéshez a honvédség segítségét kérték, erre az időre minden sávot le kellett zárni – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tíz jármű, köztük egy katonai teherautó ütközött

A rendőrség korábban azt közölte: hét jármű ütközött össze, s egy ember sérült meg.

A legfrissebb információk alapján Kisdi Máté azt mondta: tíz jármű csúszott össze az úton, köztük van egy mintegy negyven tonnás katonai tehergépjármű, amely nem szállított semmit. A műszaki mentés idejére az érintett útszakasz mindhárom sávját lezárták.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese, Valics Dezső azt közölte, hogy a balesetben többen megsérültek, gyermek is van köztük.

A baleset miatt az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint nagyjából ugyanabban az időpontban egy másik baleset is történt a közelben: az M0-s 60-as kilométerénél a bal pályán egy autós szalagkorlátnak ütközött. Abban a balesetben senki sem sérült meg, de a helyszínelés és a műszaki mentés idején ott is torlódás várható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.