A 444.hu arról ír, hogy a magyar olimpiai csapat ruháját készítő érdekes dolgok derültek ki.

A Fani Sportot egy gyulai magánvállalkozó, Faniszló József csinálja. Faniszló szerepel a NAV 2013 év végi listáján is, ahol azok a tízmillió forintot meghaladó adótartózók szerepelnek, akik legalább 180 napja tartoznak az adóhivatalnak – írja a lap.

Siklós Erik, a MOB sajtófőnöke korábban azt mondta, hogy december elején egyeztek meg a cégekkel a ruhákról. Ezek szerint Faniszló akkor már legalább két hónapja nagy adótartozó volt, mégis nyerni tudott – tette hozzá a 444.hu.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@verőce21:
@tavaszi: Ilyenkor blokád alá veszi az agyatokat a fityesz?
Vagy a kubatovi ideológiai iskolában nem figyeltetek a "hogyan mutyizzunk" tantárgynál?

Mit nem lehet ezen érteni:
AZ ÁLLAMI ADÓHATÓSÁGNÁL NYILVÁNTARTOTT, 180 NAPON KERESZTÜL FOLYAMATOSAN FENNÁLLÓ 10 MILLIÓ FORINTOT MEGHALADÓ ADÓTARTOZÁSSAL RENDELKEZŐ MAGÁNSZEMÉLYEK (ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK) 2013.12.31-I ÁLLAPOT
nevezetű listáján az 598. sorszám alatt szerepel Faniszló István József gyulai vállalkozó.

Tehát majd fél éve adótartozása van, a ruhák elkészítéséről pedig december elején állapodott meg a MOB vele.
A mutyi ott van, hogy olyan cég, akinek adótartozása van, államilag kiírt pályázaton nem, hogy nem nyerhet, még el sem indulhat! Ha két napos tartozása van, akkor sem!

Héten ez már a második fityeszes mutyi? Gázmutyi, olimpiai ruhamutyi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
ezeket a ruhákat a kukába dobják ha hazaértek és letudták a kötelező sajtómegjelenést. Egyébként meg biztos Kínában varrták ott vállalnak ilyen rövid határidővel bármit- no meg gyakorlatuk is van.
keresztapa
@Dr. Felipe: Teljességgel igazad van, Győző - ke a média lovag még dicsekvésként közölte a NAV.-val, hogy szégyene csak a NAV nak van. Mivel nem képesek törvényi felhatalmazással sem, az adósságot behajtani a cigánytól. Ahol a cigány tud milliós adósságot felhalmozni. Abban az országban nem szabad adózni!
Dr. Felipe
@keresztapa: Itt most nem a cigányokról van szó. Itt most arról van szó hogy köztartozást felhalmozott cég hogyan kaphatott állami megrendelést.
Én mikor pályázok akkor be kell mutatnom a NAV nullás igazolást hogy nincs harminc napnál korábbi köztartozásom.
Akkor ez a fószer hogy kapott megrendelést? Hát úgy hogy megmutyizták mint mindent ebben a kurva országban. Igaza van a Gyurcsánynak, kurva mutyiország ez.
F_Viktor
@Dr. Felipe: Igen, két dolog lehetséges. Vagy mutyi, vagy kitömött boríték a megfelelő embernek.
kukac50
Nem pályázhat az akinek adótartozása van! A Fidesz átírta a törvényt?
keresztapa
@Dr. Felipe: Tartozz az államnak, tartozás megszüntetésére, az állam megrendelést ad, amivel eltünteted a tartozásod. Ezért van az, hogy nem érdemes adózni, csak összeköttetést kel teremteni állami munka megrendelésre! A NAV meg oszlassa fel magát, mert amiért létrehozták azt a feladatát nem képes ellátni! A cigány csak szemléltetésként van említve, mint tartozó, és mégis dől a lé hozzá! Szabad szellemi tevékenységet folytat, mindenütt csal lop !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.