Közvélemény-kutatók latolgatták közösen a legutóbbi méréseiket. Kiderült, hogy a Jobbik nem olyan fiatalos, mint mondja, a baloldal leginkább elkötelezett szavazóira számíthat, a Fidesz pedig nagyon óvatos lesz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Remélem, bukik az egész mocskos banda! Hajrá Összefogás!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@szablyafűrész: Gúr nándor : " a 30 %-os adó kulcsot firtató kérdésre azt mondta ...választás elötti napokban mindenki megtudja az álláspontjukat" ? közlöm veled a fidesznek folyamatos a programja ...most is a megvalósítási fázisban van...és pár -hét szünet után április ...8 után folytatja ...ismert mindenki elött a programjuk...az hogy te nem veszed tudomásul, attól még létezik.
soper
@tavaszi: baloldal semmi másból nem állt mint orbánt szidta telepofával...és program nélkül. igy nem lehet nyerni sem sportban sem politikában.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amnézás vagy? Program nélkül a maffiajobboldal győzött 2010-ben. Tele pofával meg a mocskos regnáló kormányod szídja folyamatosan a baloldalt. Agyhalott.
kamazuka
Szerintem síma az izom,vagy a jég.Mindkettő csúszik a maga módján!
szablyafűrész
@tavaszi: Emberke ! Az összefogott ellenzék azokat akarja/fogja kormány megadóztatni, akik nektek köszönhet habzsolják a luxust a 16 %-os aljassággal, tornaterem méretű "fáskamrát" fűtenek a rezsihülyítésből, állandóan 30 C-fokos a putri sarkába épített fedett úszómedence !
Szar ügy - de ez van/ez lesz !
Desischado
@tavaszi: @tavaszi: Tudod, érdekes a világlátásod. Nekem nem veszi be a gyomrom, hogy egy olyan társaságra szavazzak, akik ennyire sz@rnak néznek mindenkit, és mindent, aki nem az ő érdekeiket nézi, és nem mellettük van. Szemrebbenés nélkül fosztanak ki mindenkit, semmibe veszik az embert és az emberi méltóságot minden téren. És te mellettük vagy, nyilván megéri neked. De ez a te dolgod. De az nem gond, hogy a fityisz mást sem tud, mit mocskolni a baloldalt? Az nem baj? És a választások után megszorít? Ha az égiek ne adják, de maradnak, akkor itt olyan brutál megszorítások, rablás, diktatúra lesz, amilyet még az ország nem látott! Pedig a mostani sem piskóta. Igen, örülhet, ha nem kötik fel, az biztos! Mert egyszer elege lesz a népnek, de nagyon! Gondolom, te, meg a hozzád hasonlók, akkor is mellettük lesztek, mi?
excep
hogy megint ezek a szemét rohadékok szipolyozák az országot !!! bőven elég volt belölük ez a 4év

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.