A miniszterelnök számít arra, hogy az ellenérdekeltek nem hagyják szó nélkül a rezsicsökkentést. Nonprofit energiaszolgáltatást szeretne az ipari szektorban, a forint árfolyamának a változása pedig szerinte a világban zajló pénzmozgások miatt következett be.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Turbó Pasi
17 EU tagállamban létezik államilag szabályozott energiaár. Ezt akarja a brüsszeli vállalati vezetés megszűntetni. Így nem lehet azt hazudni , hogy unortodox orbándiktatórius lépés ezt megvédeni a globális tőkét képviselő brüsszeli bürokratáktól.

A baloldal ezen is bukni fog. Hiába mentek ki árulkodni az országra Barrosó elnök úrhoz.
:-)
Dr. Felipe
Én bolseviktor vezénylő tábornok az operatív indián törzs törzsfőnöke úgy határoztam (tunk) hogy új frontot nyitok (tunk). A honvédő rezsiharcot Brüsszelbe helyezem (zzük) át. Már intézkedtem (tünk) is hogy közgép lajos aszfaltozza le az utat pár milliárdért természetesen uniós pénzből Brüsszelig. Az ellenség tolja ide nekem a milliárdokat az én rezsiharcomhoz. A marhák hát ennyitisérnek.
A bencsik munkásőrzászlóalj és békemenet ezen a zuniós aszfalton fog menetelni Brüsszelig hogy bevegyük az ellenséges tűzfészket és kihúzzuk a méregfogát a ballibzöld mérgeskígyónak. Meg a nyelvét is kitépjük nékije mert hogy merészel belesziszegni a mi együtt lopva kurmányzás és rezsicsökkentő porhintés rendszerünkbe.
Add a pénzt és kuss. Nekik csak ez jutott, ballib csicskák.

Hajrá Mutyiország, hajrá fülkeforradalom, éljen lenin elvtárs. Halál a külső és belső reakcióra, halál az imperialistákra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.